Jammerbugt FC mod Hobro IK i Nordicbet Liga runde 29 – optakt, odds og spilfiduser

Som nummer 6 har Jammerbugt FC formået at skrabe 22 point sammen for 28 kampe. Med 32 point har Hobro IK for 28 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 2 i Nordicbet Liga.

Hobro IK er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Nordicbet Liga, når de skal op imod Jammerbugt FC på lørdag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Når det kommer til mål, er Jammerbugt FC ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 7 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 23 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.3 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Hobro IK ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 6 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 5 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Jammerbugt FC v Hobro IK.

Form Jammerbugt FC mod Hobro IK

Jammerbugt FC håber på yderligere point til samlingen.

Jammerbugt FC har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-1 sejr over Vendsyssel FF. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 3-0 til HB Køge, siden 4-1 mod Vendsyssel FF.

Hobro IK håber på yderligere point til samlingen.

Hobro IK går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 0-0 pointdeling mod Fremad Amager, før de nedlage Vendsyssel FF med 0-1. Mod Fremad Amager blev der delt i porten i en 1-1 kamp.

Jammerbugt FC v Hobro IK Indbyrdes historik

Hobro IK havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i april 2022 i Nordicbet Liga. Jammerbugt FC går ind til opgøret med en historik mod Hobro IK, der siger 1-2-2 for deres seneste 5 kampe i Nordicbet Liga. I 1 af de seneste 5 opgør mellem Jammerbugt FC og Hobro IK var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Nordicbet Liga

Stillingen i Nordicbet Liga inden den kommende runde 29 fortæller os, hvor Jammerbugt FC og Hobro IK ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Der var gevinst på over 2.5 mål i 3 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.

Jammerbugt FC mod Hobro IK – Hold øje med…

Hold godt øje med Omar Natami, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 3 gange på det seneste for Jammerbugt FC. For gæsterne præsterede Mikkel M. Pedersen 2 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.