Jammerbugt FC mod Nykøbing FC i Nordicbet Liga runde 14 – optakt, odds og spilfiduser

Jammerbugt FC har fordel af hjemmebane på Sparekassen Vendsyssel Arena, når Nykøbing FC kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i Nordicbet Liga. Efter 13 kampe afviklet er Jammerbugt FC placeret nummer 7 i stillingen med 14 point. Der er 1 points forskel til Nykøbing FC, der som nummer 6 har samlet 15 point sammen. Det ligner en jævnbyrdig kamp, men Jammerbugt FC vil være fokuserede på stillingen i Nordicbet Liga. En sejr den kommende lørdag vil nemlig se dem overhale Nykøbing FC i tabellen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Jammerbugt FC vs Nykøbing FC.

  • Jammerbugt FC har indkasseret mål i seneste 37 af 39 kampe;
  • Jammerbugt FC har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Jammerbugt FC kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Nykøbing FC har tabt i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Nykøbing FC har tabt i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • Nykøbing FC har indkasseret mål i seneste 26 af 28 kampe;
  • Nykøbing FC har indkasseret mål i de seneste 13 udebane kampe i træk.

Form Jammerbugt FC vs Nykøbing FC

Jammerbugt FC drømmer om mere.

Jammerbugt FC har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Vendsyssel FF tabte de 2-1, Hvidovre IF også viste sig for stærke i en 2-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Jammerbugt FC formåede at vinde 1-0 over Hobro IK.
 

Nykøbing FC fortsat skidt kørende.

Nykøbing FC går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Bare ét point forhindrer Nykøbing FC i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-0 af HB Køge, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod Kolding IF. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Fremad Amager, som satte sig igennem med 0-3.

 

Jammerbugt FC v Nykøbing FC Indbyrdes historik

Nykøbing FC vandt 4-1 på hjemmebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på CM Arena i september 2021 i Nordicbet Liga. Bookmakerne har Jammerbugt FC som favoritter til sejren i dette opgør. Jammerbugt FC møder Nykøbing FC med en historik imellem klubberne, der siger 0-0-1 for deres seneste 1 kampe i Nordicbet Liga.

Stilling i Nordicbet Liga