Jammerbugt FC mod Vendsyssel FF i Nordicbet Liga runde 21 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en jævnbyrdig kamp, når Jammerbugt FC og Vendsyssel FF tørner ind i hinanden den kommende lørdag til et opgør i Nordicbet Liga.

Som nummer 12 har Jammerbugt FC formået at skrabe 16 point sammen for 20 kampe. Med 21 point har Vendsyssel FF for 20 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 8 i Nordicbet Liga.

Både Jammerbugt FC og Vendsyssel FF har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Nordicbet Liga. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Når det kommer til mål, er Jammerbugt FC ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 7 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 24 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.4 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Vendsyssel FF ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 12 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De indkasserede 14 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Jammerbugt FC v Vendsyssel FF.

Form Jammerbugt FC mod Vendsyssel FF

Jammerbugt FC drømmer om at stoppe ringe stime.

Jammerbugt FC har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Fremad Amager, hvorefter de mod HB Køge tabte 2-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod FC Fredericia, der vandt 3-0.

Vendsyssel FF drømmer om at stoppe ringe stime.

Vendsyssel FF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Nykøbing FC sluttede 1-1, hvorpå et 0-3 nederlag mod Hobro IK fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Esbjerg fB blev nedlagt med 1-0.

Jammerbugt FC v Vendsyssel FF Indbyrdes historik

Vendsyssel FF tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 2-1 tilbage i octubre 2021 i Nordicbet Liga. Jammerbugt FC møder Vendsyssel FF med en historik imellem klubberne, der siger 0-1-2 for deres seneste 3 kampe i Nordicbet Liga.

Stilling i Nordicbet Liga

Stillingen i Nordicbet Liga inden den kommende runde 21 fortæller os, hvor Jammerbugt FC og Vendsyssel FF ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Formstærk måltyv