Jammerbugt FC mod Vendsyssel FF i Nordicbet Liga runde 26 – optakt, odds og spilfiduser

Med 19 point efter 25 kampe er Jammerbugt FC at finde på plads 6 i Nordicbet Liga. Vendsyssel FF halter efter med 28 point for 25 kampe og ligger før kampen på plads 2 i tabellen.

Vendsyssel FF er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Nordicbet Liga, når de skal op imod Jammerbugt FC den kommende lørdag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Det er ikke sådan, at Jammerbugt FC ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 6 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.6 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 23 mål imod, et gennemsnit på 2.3 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Vendsyssel FF vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 7 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.7 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 9 mål ind i de kampe, lig med et snit på 0.9 pr. kamp. De holdt målet rent 5 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Jammerbugt FC v Vendsyssel FF.

Form Jammerbugt FC mod Vendsyssel FF

Jammerbugt FC håber på frisk start.

Det er alt eller intet for Jammerbugt FC i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 4-1 nederlag mod Fremad Amager, hvortil de svarede igen mod Esbjerg fB i en 2-1 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 1-0 mod Hobro IK.

Vendsyssel FF drømmer om mere.

Vendsyssel FF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod HB Køge gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 3-0. De revancherede de med en sejr på 2-0 over Fremad Amager, inden de senest spillede 0-0 mod Esbjerg fB.

Jammerbugt FC v Vendsyssel FF Indbyrdes historik

Vendsyssel FF havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i marts 2022 i Nordicbet Liga. Jammerbugt FC går ind til opgøret med en historik mod Vendsyssel FF, der siger 0-1-3 for deres seneste 4 kampe i Nordicbet Liga.

Stilling i Nordicbet Liga

Tabellen i Nordicbet Liga giver os et overblik over, hvordan Jammerbugt FC og Vendsyssel FF hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 26. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Sparekassen Vendsyssel Arena i vente.

Jammerbugt FC mod Vendsyssel FF – Hold øje med…

Hold godt øje med Omar Natami, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for Jammerbugt FC. For gæsterne præsterede Lucas Jensen 2 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.