Japan mod Kroatien – Optakt, Spilfiduser, Odds

Spændingen tager til nu, hvor vi har ramt knockout fasen af FIFA VM, hvor Japan og Kroatien træder an på Al Janoub Stadium. Den kommende kamp i 1/8-finalen har kick off den kommende mandag.

Når de nu har arbejdet sig så langt i FIFA VM turneringen, kommer hverken Japan eller Kroatien til at overgive sig uden en hård fight. Det kan blive en lang aften på Al Janoub Stadium den kommende mandag. Hjemmeholdet Japan går ind til kampen som nummer 24 på FIFA verdensrangliste, mens gæsterne fra Kroatien kommer til kampen den kommende mandag som nummer 12.

Tænk sig at vinde en gruppe, hvori man har tabt til Costa Rica, fordi man har banket Tyskland og Spanien. Japan er en omvandrende kontrast, men med sejre over de såkaldte giganter, har de selvtilliden til at angribe Kroatien.

Kroatien er kommet hertil via minimal-fodbold og den eneste nation, der har spillet to 0-0 kampe i Qatar. Er sølvvinderne fra 2018 ved at være møre, eller har Modric og co. mere i tanken.

Form Japan mod Kroatien

Japan har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Tyskland med 1-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-1 mod Costa Rica. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-1 over Spanien. Japan høstede tre point i 5 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag i denne serie.

Japan har før opgøret den kommende mandag et anstændigt gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 12 mål samtidig med, at de indkasserede 16 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 1 gange.

Kroatien går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 0-0 pointdeling mod Marokko, før de nedlage Canada med 4-1. Mod Belgien blev der delt i porten i en 0-0 kamp. Kroatien var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe, mens de spillede uafgjort 3 gange. De led også 1 nederlag i denne serie.

Kroatien rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.5 mål pr. kamp, 25 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 15 gange, eller 1.5 gange pr. kamp, hvor de præsterede 4 clean sheets.

Opgiv aldrig håbet, siger de, og eftersom de slap igennem deres gruppe som vindere, er der masser af selvtillid hos Japan. De er ikke desto mindre store outsidere til at se næste runde, og det bedste de kan gøre er måske, at læne sig tilbage og se, hvad Kroatien har tænkt sig af træk.

Med de resultater Kroatien har noteret sig på det seneste, bliver de også vores valg til at nappe endnu en sejr, når næste offer i rækken ligner Japan.

Facts og finurligheder for Japan v Kroatien.

  • I de seneste 8 Japan kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Japan har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • I 3 af de seneste 4 kampe Japan har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Japan i de seneste 4 kampe
  • 3 af Japan’s seneste 4 kampe havde over 2.5 mål
  • Kroatien har ikke tabt 20 af 22 af deres seneste kampe
  • 11 af Kroatien’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • Kroatien vandt 6 af 8 af deres seneste kampe
  • 3 af Kroatien’s seneste 4 kampe havde under 1.5 mål
  • Kroatien scorede i 7 af deres seneste 9 kampe

Japan mod Kroatien – indbyrdes historik

Japan vandt 0 af deres foregående 1 kamp mod Kroatien, mens sidstnævnte vandt 0 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.30 i skrivende stund.

Topscorer

Hold godt øje med Takashi Inui, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for Japan. For gæsterne præsterede Andrej Kramaric 3 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Japan høstede tre point i 5 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag i denne serie. Kroatien sikrede sig 6 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 1 nederlag.

Kroatien er på en stærk stime af 9 kampe i træk uden nederlag. Kroatien er på en stærk stime af 9 udekampe i streg uden nederlag.

Antal mål: Over – Under

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Japans seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.6 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i 4 af de forrige 10 kampe, som Kroatien spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

Kroatien holdt modstanderen fra scoring i 5 af deres seneste 10 kampe. Hjemmeholdet Japan formåede at holde rent mål 5 gange i deres seneste 10 kampe.