Juventus flæsker Fiorentina

Juventus kan ikke nå at holde jul på førstepladsen i Serie A, men de kan sørge for, at hullet til Milan mindskes inden sidstnævnte i morgen, onsdag, er i aktion i Serie A. Det kan Juve på hjemmebanen Allianz Stadium tirsdag aften, når Fiorentina kommer på besøg til en duel, hvor hjemmesejren giver 1.33 på oddset. Udesejren kan spilles til 10 gange pengene på oddset, når der er kick off kl. 20.45.

Juventus tabte tidligere på efteråret med 2-0 på hjemmebane i Champions League til Barcelona. Siden har deres 12 kampe indbragt ni sejre og nul nederlag. Blandt andet en formidabel 3-0 udesejr over selvsamme Barcelona. På det seneste har offensiven også shinet med 11 kasser i fire kampe.

For Fiorentina er det til gengæld elendige tider. De er uden sejr i hele otte kampe i Serie A, for det er svært at vinde, når man ikke kan score. Bare tre mål er det blevet til i de otte kampe. Og nul i de seneste fire udekampe.

Fiorentina tabte 3-0 hos Atalanta. 2-0 hos Milan. 2-0 hos Roma. Deres seneste fire besøg hos Juventus tabte de i kampe med højst tre mål. Vi forsøger derfor at banke oddset på en hjemmesejr op med denne satsning.

Flere interessante tips