Juventus mod Cagliari i Serie A runde 19 – optakt, odds og spilfiduser

Juventus er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Cagliari den kommende tirsdag i Serie A. Tre point til favoritholdet betaler 1.20 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Allianz Stadium.

Med 31 point efter 18 kampe er Juventus at finde på plads 7 i Serie A. Cagliari halter efter med 10 point for 18 kampe og ligger før kampen på plads 19 i tabellen.

Cagliari går ind til kampen mod Juventus på tirsdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Serie A. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er Juventus ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 7 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.7 pr. kamp med 5 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Cagliari ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 6 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede 21 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Juventus v Cagliari.

 • Juventus scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
 • Juventus vandt 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
 • Juventus har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
 • Der er ikke scoret imod Juventus i 4 af de seneste 5 kampe
 • Cagliari har ikke vundet deres seneste 10 udekampe
 • Der er scoret imod Cagliari i 20 af de seneste 21 kampe
 • Cagliari ikke scoret i 5 af deres seneste 6 udekampe
 • Cagliari har ikke tabt 5 af 7 af deres seneste kampe
 • Juventus har scorede i 29 af de senest 31 kampe mod Cagliari
 • Juventus har har ikke tabt i 20 af 21 seneste kampe mod Cagliari
 • Juventus har vandt i 12 af 14 seneste kampe mod Cagliari
 • I 21 ud af 23 seneste Juventus kampe mod Cagliari var antallet af mål over 1.5
 • Juventus har ikke scoret imod i 4 af de senest 5 hjemmekampe mod Cagliari

Form Juventus mod Cagliari

Juventus fortsætter pointhøsten.

Juventus virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Malmö FF, der blev nedlagt 1-0. Herefter spillede de 1-1 mod Venezia, hvorpå Bologna blev besejret 2-0.

Cagliari håber på yderligere point til samlingen.

Cagliari har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Inter tabte de 4-0, hvorefter de vandt 3-1 over Cittadella. De var tilbage i rendestenen med et 0-4 nederlag mod Udinese.

På baggrund af de seneste stærke præstationer virker Juventus til at have en god chance for endnu en sejr mod Cagliari. Bookmakerne giver Juventus 83% chance for at tage tre point mod Cagliari. Det svarer til, at man får 1.20 på oddset for sejr til Juventus, mens uafgjort giver 6.50 gange igen. En væddemål på en udesejr til Cagliari betaler dig pengene 15.00 gange igen på oddset.

Juventus v Cagliari Indbyrdes historik

Juventus vandt 3-1 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Sardegna Arena i marts 2021 i Serie A. Bookmakerne har Juventus som favoritter til sejren i dette opgør. Juventus går ind til opgøret med en historik mod Cagliari, der siger 9-0-1 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Af de seneste 10 kampe mellem Juventus og Cagliari kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 5 gange. Desuden scorede begge hold mål i 2 af disse 10 møder.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 19 fortæller os, hvor Juventus og Cagliari ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på tirsdag på Allianz Stadium.

Flere mål i vente

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Alvaro Morata. Han er topscorer for Juventus med 5 mål for sæsonen og præsterede desuden 3 i de seneste seks kampe.

Cagliari krydser til gengæld fingre for, at Giovanni Simeone kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 12 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 0 i de seneste seks.