Juventus jokker sømmet i bund mod bundholdet Crotone

Vurderet ud fra oddset på kampen, ligner tre point nærmest en pligt, når Juventus på mandag tager imod Crotone. Formen for favoritterne i de seneste uger bakker dog også op om den store favoritværdighed. Juventus ligger nummer 6 i stillingen med 42 point efter 21 kampe. 30 point bagefter efter 22 kampe finder man Crotone på en placering som nummer 20.

Nederlag i deres seneste 4 kampe i streg har lagt en seriøs dæmper på humøret i og omkring klubben i Crotone. Desværre for dem kan der vente yderligere skuffelser, når de skal op imod Juventus på Allianz Stadium.

Juventus drømmer om mere.

Resultaterne har været skuffende for Juventus igennem de seneste ugers kampe. Juventus delte point i en 0-0 kamp mod Inter i Coppa Italia, hvorefter de led et 1-0 nederlag mod SSC Napoli, inden de tabte 2-1 til FC Porto i Champions League i deres foregående tre kampe.

Juventus har leveret solide præstationer hjemme med 5 sejre i de seneste 6 kampe siden januar. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald den kommende mandag.

Crotone fortsætter skuffende resultater.

Det kan dårligt blive værre for Crotone, som står med en håndfuld nederlag inden deres næste opgave i Serie A. I Crotones 3 seneste kampe har de været ude for et 3-0 nederlag mod Genoa, hvorpå fulgte et 4-0 nederlag mod AC Milan for senest at lide et 2-1 nederlag til Sassuolo.

Juventus vs Crotone h2h

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Juventus senest mødte Crotone i Serie A. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 1-1 pointdeling. Juventus har fået et mindre overtag i forhold til deres kommende modstander indenfor deres seneste 5 møder. Kampe som i øvrigt havde har haft en tendens til at byde på et lavt antal mål. Juventus plejer at være glade for at møde Crotone, og tog sig kærligt af alle tre point 3 gange i de seneste 5 kampes i Serie A.

Ifølge bookmakerne er Juventus favoritter til sejren. Et væddemål på en hjemmesejr giver dig 1.13 på oddset. Spilselskaberne vurderer med andre ord, at Juventus har 89% chance for en sejr mod Crotone. Er du fristet af et væddemål på Crotone kan der høstes 21.00 gange pengene på oddset.

Spilselskaberne lader til at mene, at denne kamp kommer til at byde på mange mål. Et væddemål på over 2.5 mål giver 1.44 på oddset, hvilket svarer til 69% chance for mindst 3 mål. Foretrækker man at gå den modsatte vej, kan under 2.5 mål spilles til 3.00 på oddset.

Statistics