Juventus mod Empoli – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både Juventus og Empoli, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Serie A på Allianz Stadiumden kommende lørdag.

Juventus har taget føringen i Serie A efter at have opnået 52 point fra deres første 21 kampe. Empoli halter 36 point efter oven på 21 spillede kampe, hvilket indbringer dem en placering som nummer 19 i tabellen.

Juventus har før kampen den kommende lørdag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede seks mål. Det er lig med 0.6 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fire gange.

Empoli vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ti gange i deres seneste ti opgør, eller en i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 14 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.4 pr. kamp. De holdt målet rent tre gange i denne stime.

Juventus har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Serie A i denne sæson efter 21 kampe. De kan i stedet fremvise 16 sejre og fire uafgjorte. Juventus lykkedes med at komme på måltavlen hver gang i deres seneste 14 kampe.

Empoli kigger på fire sejre, samt fire uafgjorte såvel som 13 nederlag i Serie A.

Vores tip

  • I de seneste 15 Juventus kampe i Serie A, har summen af mål været under 3.5
  • Juventus har ikke tabt deres seneste 17 kampe
  • Juventus har ikke tabt 27 af 29 af deres seneste hjemmekampe
  • Juventus har ikke tabt deres seneste 15 kampe i Serie A
  • Juventus scorede i deres seneste 15 kampe
  • 21 af Empoli’s seneste 23 udekampe i Serie A havde under 3.5 mål
  • 20 af Empoli’s seneste 22 udekampe havde under 3.5 mål
  • 20 af Empoli’s seneste 22 kampe i Serie A havde under 3.5 mål
  • 19 af Empoli’s seneste 21 kampe havde under 3.5 mål
  • Empoli har ikke vundet 19 af 21 af deres seneste udekampe

Form Juventus mod Empoli

Juventus er i kongehumør før deres kommende opgave på lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Frosinone nedlagt 4-0, hvorefter det blev 3-0 mod Sassuolo. Senest måtte også Lecce bøje sig i et 0-3 nederlag. Juventus har vist potent form på Allianz Stadium med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også ni mål, mens de tillod to imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Empoli har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 0-3 af AC Milan. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 2-1 til Verona, for så at svare igen med en 3-0 sejr over Monza. Empoli kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede seks mål og scorede selv fire.

Juventus udviste meget lidt nåde i deres seneste syv kampe mod bundholdene i tabellen. De opnåede 18 point og seks sejre mod hold, der ligger blandt de nederste seks, idet de scorede 15 mål og indkasserede seks. Intet andet hold i Serie A har præsteret lige så mange point mod hold, der ligger blandt de nederste seks. Empoli opnåede en sejre og tre point i de seneste seks kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede to gange i disse kampe, men lukkede også selv 11 ind.

Juventus vs Empoli – Seneste nyt

Juventus kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Empoli på lørdag. Nicolo Fagioli og Paul Pogba er ikke til rådighed for Juventus-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Adrien Rabiot, Federico Chiesa, Moise Kean og Mattia De Sciglio er alle ude af truppen, som Juventus tager imod Empoli med på Allianz Stadium.

I værste fald må Empoli finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Serie A.

Det er navne som Mattia Destro, Tyronne Ebuehi, Simone Bastoni, Gabriele Guarino og Giuseppe Pezzella, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Allianz Stadium.

Juventus mod Empoli – indbyrdes historik

Juventus har trukket sig sejrrigt ud af 11 af de seneste 13 indbyrdes opgør mod Empoli. I det seneste opgør mellem disse to løb Juventus med de tre point i en 0-2 kamp, der blev spillet på Allianz Stadium den 3 september 2023. Juventus har generelt overtaget mod Empoli,, og kan fremvise en nydelig 8-0-2 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.30.

Juventus scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Empoli i Serie A. I tre af de tidligere ti kampe mellem Juventus og Empoli scorede begge hold.

Juventus mod Empoli Spiltips

Det er vanskeligt at komme udenom Szymon Zurkowski, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne fire gange i de seneste seks kampe i Serie A for Empoli. Hans sæsontotal i Serie A siger fire mål. Med seks mål i seks kampe for Juventus i Serie A, er Dusan Vlahovic også en spiller, der er værd at holde øje med.

Juventus vandt ni af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede en gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Empoli vandt to af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort to gange og tabte seks kampe. Ud af deres seneste 10 kampe på Allianz Stadium vandt Juventus syv af dem uden at lukke mål ind.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Juventus præsterede et gennemsnit på 1.9 mål, mens Empoli landede et snit på 0.8 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen tre gange i disse kampene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Juventuss seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.5 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Empoli spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på en mål i disse kampe.