Ronaldo og Juve har sigtekornet mod top to

Juventus tager imod Genoa søndag den 11. kl. 15:00 på Allianz Stadium i Serie A. Her er Juventus med 1.25 store favoritter til at tage alle tre point. Juventus er placeret som nummer 3 i tabellen med 59 point efter 29 kampe. Genoa indtager en 13. plads i stillingen med 32 point.

Genoa lurer på overraskelsen mod Juventus på søndag efter en god serie af kampe uden nederlag.

Juventus inde i god stime.

Juventus går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Deres seneste tre kampe gav først Juventus et 1-0 nederlag mod Benevento, herefter fulgte en 2-2 uafgjort mod Torino, mens de i den seneste kamp vandt 2-1 mod SSC Napoli.

Juventus har leveret solide præstationer hjemme med 5 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald på søndag.

Genoa drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Genoa igennem de seneste ugers kampe. Genoa sluttede med en 1-1 uafgjort mod Udinese, hvorefter de fik en 2-1 sejr mod Parma, inden de ender med 1-1 uafgjort mod Fiorentina i deres seneste kamp.

Genoa kan tage anstændige 2 sejre i de seneste 6 ude kampe siden januar med ind til deres kommende kamp. Ikke desto mindre ligner den næste udekamp en stor mundfuld for Genoa.

Juventus vs Genoa h2h

Head-2-Head

Juventus skal udvide overlegen historik

Juventus vandt 3-1 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Stadio Luigi Ferraris i december 2020 i Serie A. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Man kan konstatere, at Juventus på det seneste har været i stand til at “læse” Genoa godt med en 7-1-2 historik i Serie A før denne kamp.

  • Juventus har vundet i seneste 8 af 9 hjemmebane kampe;
  • Juventus har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 6 of 8 seneste Juventus kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Juventus har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe.
  • Genoa er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Genoa har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Genoa kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Genoa har indkasseret mål i de seneste 7 kampe i træk.