Juventus mod Genoa i Serie A runde 16 – optakt, odds og spilfiduser

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Juventus den kommende søndag møder Genoa. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Som nummer 7 har Juventus formået at skrabe 24 point sammen for 15 kampe. Med 10 point har Genoa for 15 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 18 i Serie A.

Genoa går ind til kampen mod Juventus på søndag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Serie A. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er Juventus ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 8 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.8 pr. kamp med 5 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Genoa ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Juventus v Genoa.

  • Juventus har scoret i seneste 16 af 18 kampe;
  • I 7 of 9 seneste Juventus kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 4 seneste Juventus kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.
  • Genoa ikke vundet i de seneste 12 kampe i træk;
  • Genoa ikke vundet i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • Genoa er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Genoa har indkasseret mål i seneste 13 af 15 kampe.

Form Juventus mod Genoa

Juventus inde i god stime.

Genoa går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Juventus har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Chelsea tabte de 4-0, Atalanta også viste sig for stærke i en 1-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Juventus formåede at vinde 2-0 over Salernitana.

Genoa håber på frisk start.

Juventus går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Bare ét point forhindrer Genoa i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 0-2 af Roma, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod Udinese. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod AC Milan, som satte sig igennem med 0-3.

Juventus v Genoa Indbyrdes historik

Juventus vandt 3-1 på hjemmebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Allianz Stadium i april 2021 i Serie A. Bookmakerne har Juventus som favoritter til sejren i dette opgør. Juventus møder Genoa med en historik imellem klubberne, der siger 7-1-2 for deres seneste 10 kampe i Serie A. I de foregående 10 kampe mellem Juventus og Genoa bød 7 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 7 af de 10 kampe.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan Juventus og Genoa hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 16. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Allianz Stadium i vente.

Hold øje med…

Hold øje med Paulo Dybala når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Juventus, mens sæsontotalen læser 4 kasser lige nu.

Mattia Destro har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Genoa, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 6 mål.