Cristiano Ronaldo skal sparke Juve til flere point mod Lazio

Juventus har fordel af hjemmebane på Allianz Stadium, når Lazio kommer forbi på lørdag til et opgør i Serie A. Juventus er placeret nummer 3 i stillingen med 49 point for 24 kampe. 6 point bagefter efter 24 kampe ligger Lazio nummer 7.

I deres nuværende form vil Juventus sætte næsen op efter at holde momentum vedlige, når de går ind til kampen mod Lazio.

Juventus drømmer om mere.

Juventus har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. I deres seneste tre kampe sikrede Juventus sig en 3-0 sejr mod Crotone, før de spillede 1-1 mod Verona for så senest at præstere en 3-0 sejr mod Spezia.

Juventus virker brandvarme hjemme og med 5 sejre i de seneste 6 kampe siden januar vil pointtab her uden tvivl føles som en skuffelse.

Lazio drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Lazio igennem de seneste ugers kampe. I deres tre foregående kampe vandt Lazio 1-0 mod Sampdoria, hvorefter de led et 4-1 nederlag mod Bayern München i Champions League for senest at lide et 2-0 nederlag mod Bologna.

Lazio kan risikere en afklapsning på lørdag, deres sølle 2 sejre og 3 nederlag i de seneste 6 kampe i denne sæson taget i betragtning.

Juventus vs Lazio h2h

Head-2-Head

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Juventus senest mødte Lazio på Stadio Olimpico. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget på dagen, der emmede ud i en 1-1. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. I de seneste 10 kampe mellem klubberne i Serie A har Juventus generelt været dominerende mod Lazio, som de har besejret i 70% af kampene.

  • Juventus er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Juventus har vundet i de seneste 6 hjemmebane kampe i træk;
  • Juventus har vundet i seneste 6 af 7 hjemmebane kampe;
  • I 6 of 8 seneste Juventus kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Lazio har scoret i seneste 27 af 29 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Lazio kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Lazio har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.