Juventus mod Lazio i Serie A runde 37 – optakt, odds og spilfiduser

Efter 36 kampe afviklet er Juventus placeret nummer 4 i stillingen med 69 point. Der er 7 points forskel til Lazio, der som nummer 5 har samlet 62 point sammen.

Juventus vil være på udkig efter at udvide hullet til Lazio i stillingen Serie A, når klubberne står overfor hinanden på mandag.

Juventus har før kampen den kommende mandag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 10 mål. Det er lig med 1 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 2 gange.

Lazio har stået for 1.9 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende mandag. De scorede 19 mål selv, men tillod også 13 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Juventus v Lazio.

 • Juventus har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste hjemmekampe
 • Juventus scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
 • Juventus scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
 • I 5 af de seneste 6 kampe Juventus har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Juventus i 8 af de seneste 10 kampe
 • Lazio scorede i 13 af deres seneste 14 kampe
 • I 5 af de seneste 6 kampe Lazio har spillet, har begge hold scoret
 • Lazio scorede i 11 af deres seneste 13 udekampe
 • Lazio har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Lazio i 6 af de seneste 7 kampe
 • Juventus har har ikke tabt i 32 af 34 seneste kampe mod Lazio
 • Juventus har scorede i 33 af de senest 34 kampe mod Lazio
 • Juventus har har ikke tabt i 18 af 20 seneste hjemmekampe mod Lazio
 • Juventus har scorede i 19 af de senest 20 hjemmekampe mod Lazio
 • I 14 ud af 16 seneste Juventus kampe mod Lazio var antallet af mål under 3.5

Form Juventus mod Lazio

Juventus håber på yderligere point til samlingen.

De seneste tre kampe har for Juventus givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Venezia med 2-1, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 2-1 mod Genoa. Deres seneste opgør, mod Inter, indbragte et point i en2-2 kamp.

Lazio inde i god stime.

Lazio har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-2 til AC Milan. De svarede stærkt igen mod Spezia, som blev slået 3-4, før de sejrede 2-0 over Sampdoria.

Juventus kan have op til 3 fraværende spillere, når de den kommende mandag skal i kamp mod Lazio. Giorgio Chiellini, Federico Bernardeschi og Federico Chiesa er alle ude af truppen, som Juventus tager imod Lazio med på Allianz Stadium. Lazio har en næsten fuld trup til rådighed den kommende mandag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Manuel Lazzari og Francesco Acerbi bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Lazio, når de drager til Allianz Stadium.

Juventus v Lazio Indbyrdes historik

Juventus sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 2-0 tilbage i november 2021 i Serie A. Juventus møder Lazio med en historik imellem klubberne, der siger 7-1-2 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem Juventus og Lazio. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 6 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan Juventus og Lazio hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 37. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende mandag på Allianz Stadium i vente.

Juventus mod Lazio – Hold øje med…

Han har hamret 27 mål ind så langt i turneringen og Ciro Immobile stod desuden for 6 basser i sine seneste seks kampe i denne turnering. Der er ingen tvivl om, at han vil være sulten efter at føje endnu flere mål til samlingen, når han står overfor Juventus.