Formstærke Ronaldo skal bære Juve mod comeback

Såvel Juventus som FC Porto har kig på kvartfinalen i Champions League i deres direkte duel i Torino tirsdag aften. FC Porto går ind til returkampen med en 2-1 føring efter deres første sejr over Ronaldo og co. i Champions League-sammenhæng.

FC Porto lurer nu på overraskelsen mod Juventus på tirsdag efter en god serie af kampe uden nederlag.

Juventus drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Juventus igennem de seneste ugers kampe. I Juventus’ 3 seneste kampe har de været ude for en 1-1 uafgjort mod Verona, hvorpå fulgte en 3-0 sejr mod Spezia for senest at smadre Lazio 3-1.

Håbet før sæsonen hed metal, og dertil synes formen at være lige, hvor den skal være for Juventus.

Med 5 sejre i de seneste 6 kampe har få klubber været så suveræne hjemme som Juventus. Yderligere en sejr til kontoen ligner nærmest en formalitet på tirsdag, at dømme ud fra oddsene.

FC Porto inde i god stime.

FC Porto vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I deres seneste tre kampe vandt FC Porto 2-1 mod Maritimo, før de spillede en kedelig 0-0 kamp med Sporting CP for så senest at præstere en 2-0 sejr mod Gil Vicente.

FC Porto lignede på forhånd et godt bud på en overraskende kvartfinale-deltager, og det er de godt på sporet af netop nu.

FC Porto går ind til kampen med 3 sejre i de seneste 6 kampe siden januar på udebane. En formkurve som får deres kommende kamp ude til at ligne en hård opgave.

Juventus vs FC Porto h2h

Head-2-Head

Juventus tabte deres seneste indbyrdes møde i Champions League, da FC Porto noterede en sejr på 2-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Juventus sikrede sejren via en sejr på 1-0. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 2 gange i de seneste 5 kampe mellem Juventus og FC Porto. Begge hold scorede mål 2 gange i deres seneste 10 møder. Alt i alt har Juventus haft godt styr på FC Porto igennem et par sæsoner med en 3-1-1 fordel i Champions League inden deres kommende møde.

  • Juventus har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • Juventus har vundet i seneste 6 af 7 hjemmebane kampe;
  • Juventus har scoret i seneste 16 af 18 kampe;
  • I 6 of 8 seneste Juventus kampe var antal mål OVER 2.5.
  • FC Porto er ubesejret i de seneste 6 kampe i træk;
  • FC Porto har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • FC Porto har scoret i seneste 17 af 19 kampe;
  • I 4 of 6 seneste FC Porto kampe var antal mål UNDER 3.5.