Juventus mod PSG Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Juventus byder velkommen til PSG, når de skal op imod hinanden på Allianz Stadium til en spændende kamp i på onsdag. Det er en af de sidste 16 kampe, der afslutter gruppespillet i Champions League i denne omgang.

Juventus går ind til sidste runde i gruppespillet af Champions League på 3 point, og det er ikke længere muligt at kvalificere sig til næste runde. De har dog stadig mulighed for at besætte tredjepladsen, så der er rigeligt på spil i sidste runde. De har samlet 11 point sammen for deres første fem Champions League kampe, hvorved PSG har sikret avancement til næste runde. Førstepladsen er dog fortsat ikke i hus, hvorfor de går ind til sidste runde top tændte på at sikre positionen som gruppens førerhund.

Når det kommer til mål, er Juventus ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 21 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.1 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

PSG rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.3 mål pr. kamp, 23 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 14 gange, eller 1.4 gange pr. kamp, hvor de præsterede 1 clean sheets.

Juventus mod PSG Spiltips

Få et 500kr risikofrit bet fra Mr Green her. som du passende kan bruge på aftens champions league kampe.

Hold godt øje med Arkadiusz Milik, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for Juventus. For gæsterne præsterede Kylian Mbappe 7 mål i det seneste halve dusin kampe, så at Kyllian Mbappe score i kampen, er ikke utænkeligt.

Juventus var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 2 nederlag i denne serie. PSG sejrede i 8 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 2 gange og led 0 nederlag. Juventus præsterede at åbne scoringen ikke færre end 8 gange i deres seneste 10 kampe på eget græs. Gæsterne fra PSG præsterede noget lignende ved at score åbningsmålet i 8 af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 2 kampe af de seneste 2 kampe mellem disse to hold. Juventus præsterede et gennemsnit på 2 mål, mens PSG snittede 2 mål i disse. Begge hold scorede 2 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Juventuss sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som PSG spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.3 mål i disse kampe.

Juventus mod PSG Optakt

Juventus har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Empoli med 4-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 4-3 mod Benfica. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-1 over Lecce. Juventus præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Champions League, mens 0 sluttede uafgjort og det blev til 2 nederlag. De hamrede 10 i kassen selv, mens de lukkede 8 mål ind.

PSG har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev AC Ajaccio nedlagt 0-3, hvorpå Maccabi Haifa blev fejet til side med 7-2. Senest gik formen ud over Troyes, der blev slået med 4-3. PSG kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag. De indkasserede 10 mål og scorede selv 9.

Der er blevet fyret løs på alle cylindre fra både Juventus og PSG, som både scorer og heller ikke er blege for at indkassere. Der er optræk til en meget underholdende kamp, når de underholdende mandskaber støder sammen på Allianz Stadium.

Facts og finurligheder for Juventus v PSG.

  • Juventus scorede i 14 af deres seneste 15 hjemmekampe
  • Juventus har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • Juventus vandt deres seneste 3 hjemmekampe
  • Juventus scorede i deres seneste 3 kampe
  • Paris SG har ikke tabt deres seneste 31 kampe
  • Paris SG har ikke tabt deres seneste 17 udekampe
  • Paris SG scorede i 30 af deres seneste 31 kampe
  • Paris SG vandt 12 af 14 af deres seneste udekampe
  • Paris SG scorede i 16 af deres seneste 17 udekampe

Juventus vs PSG – Seneste nyt

Juventus kan i værste fald risikere at have hele 10 spillere på fraværslisten når de på onsdag igen skal i kamp.

Weston McKennie, Manuel Locatelli, Dusan Vlahovic, Leandro Daniel Paredes, Gleison Bremer, Ángel Di Maria, Mattia De Sciglio, Marley Aké, Paul Pogba og Kaio Jorge er blandt de 10 spillere, som mangler for Juventus på onsdag.

PSG ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Juventus på Allianz Stadium.

Danilo Pereira rejser ikke med PSG til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Juventus mod PSG – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Paris SG med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende onsdag. Juventus vandt 1 af deres foregående 2 kampe mod PSG, mens sidstnævnte vandt 1 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 4.00 i skrivende stund.

Begge hold scorede i 2 af de seneste 2 kampe mellem Juventus og PSG.