Juventus mod SSC Napoli i Serie A runde 20 – optakt, odds og spilfiduser

Med begge hold på jagt efter en placering i top 4, kæmpes der om vigtige point, når Juventus tager imod SSC Napoli den kommende torsdag.

Som nummer 5 har Juventus formået at skrabe 34 point sammen for 19 kampe. Med 39 point har SSC Napoli for 19 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 3 i Serie A.

SSC Napoli er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Serie A til Juventus, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende torsdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Juventus ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 6 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.6 pr. kamp med 6 clean sheets undervejs.

SSC Napoli kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende torsdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 11 mål imod. Det giver et snit på 1.1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Juventus v SSC Napoli.

 • Juventus vandt 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er ikke scoret imod Juventus i 5 af de seneste 6 kampe
 • SSC Napoli scorede i 26 af deres seneste 28 udekampe
 • SSC Napoli har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste udekampe
 • I 4 af de seneste 5 udekampe SSC Napoli har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod SSC Napoli i 9 af de seneste 11 kampe
 • SSC Napoli har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste udekampe
 • Juventus har vandt i 9 af 10 seneste hjemmekampe mod SSC Napoli
 • Juventus har har ikke tabt i 13 af 15 seneste hjemmekampe mod SSC Napoli
 • Juventus har scorede i 14 af de senest 15 hjemmekampe mod SSC Napoli
 • I 11 ud af 13 seneste Juventus kampe mod SSC Napoli var antallet af mål under 3.5
 • I 6 af de seneste 7 kampe Juventus har spillet mod SSC Napoli har begge hold scoret

Form Juventus mod SSC Napoli

Juventus i fantastisk form.

Juventus er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Venezia, før de bankede Bologna med 2-0. Senest blev Cagliari nedlagt i en 2-0 sejr.

SSC Napoli håber på frisk start.

Det er alt eller intet for SSC Napoli i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 0-1 nederlag mod Empoli, hvortil de svarede igen mod AC Milan i en 0-1 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 0-1 mod Spezia.

Juventus v SSC Napoli Indbyrdes historik

SSC Napoli havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i septiembre 2021 i Serie A. Juventus møder SSC Napoli med en historik imellem klubberne, der siger 5-1-4 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Juventus og SSC Napoli. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan Juventus og SSC Napoli hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 20. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på torsdag på Allianz Stadium i vente.

Formstærk måltyv

Hold øje med Alvaro Morata når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Juventus, mens sæsontotalen læser 5 kasser lige nu.

Fabian har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for SSC Napoli, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 5 mål.