Juventus dominerer i lokalbrag mod heavy rockerne fra Torino

Juventus er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Torino den kommende fredag i Serie A. Tre point til favoritholdet betaler <span class=”si-odds” odds=”1.65″ odds_f=”11/17″ odds_a=”-154″>1.65</span> i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Allianz Stadium.

Som nummer 4 har Juventus formået at skrabe 45 point sammen for 24 kampe. Med 32 point har Torino for 24 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 10 i Serie A.

Torino går ind til kampen mod Juventus den kommende fredag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Serie A. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Juventus har før opgøret den kommende fredag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 5 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 7 gange.

Hvad målscoring angår, er Torino ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Juventus v Torino.

 • Juventus scorede i 19 af deres seneste 21 hjemmekampe
 • Juventus har ikke tabt 13 af 14 af deres seneste kampe
 • Juventus vandt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Torino i de seneste 10 udekampe
 • Torino har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste udekampe
 • Torino tabte 7 af 9 af deres seneste udekampe
 • I 3 af de seneste 4 kampe Torino har spillet, har begge hold scoret
 • Juventus har har ikke tabt i 27 af 28 seneste kampe mod Torino
 • Juventus har scorede i de seneste 21 kampe i træk de har spillet mod Torino
 • I 6 af de seneste 7 hjemmekampe Juventus har spillet mod Torino har begge hold scoret
 • I 10 ud af 12 seneste Juventus hjemmekampe mod Torino var antallet af mål under 3.5
 • Juventus har vandt i 8 af 10 seneste hjemmekampe mod Torino

Form Juventus mod Torino

Juventus i fantastisk form.

Juventus ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod AC Milan. Herefter var de oppe imod Verona i en kamp, der sluttede 2-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Sassuolo, som blev nedlagt med 2-1.

Torino drømmer om at stoppe ringe stime.

Torino har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Sassuolo, hvorefter de mod Udinese tabte 2-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Venezia, der vandt 1-2.

På baggrund af de seneste resultater for begge parter finder vi det en satsning værd at gå med Juventus til 1.65 på oddset. Et væddemål på Torino giver dig netop nu 4.75 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 21% chance for at slå Juventus. Ønsker du at placere dine indsatser på Juventus, kan de spilles til 1.65 på oddset.

Juventus v Torino Indbyrdes historik

Juventus havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i oktober 2021 i Serie A. Juventus går ind til opgøret med en historik mod Torino, der siger 7-3-0 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem Juventus og Torino. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 26 fortæller os, hvor Juventus og Torino ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på fredag på Allianz Stadium.

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Dusan Vlahovic. Han har vist flaget for Juventus med 18 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Torino har til gengæld forhåbninger om, at Josip Brekalo kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 6 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.