Juventus mod Udinese i Serie A runde 22 – optakt, odds og spilfiduser

Juventus er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Udinese på lørdag i Serie A. Tre point til favoritholdet betaler 1.38 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Allianz Stadium.

Med en placering som nummer 5 i stillingen har Juventus samlet 38 point efter 21 kampe. På 20 point befinder Udinese sig rangeret som nummer 14 for 21 afviklede kampe.

Udinese går ind til kampen mod Juventus på lørdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Serie A. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Juventus har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 6 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 6 gange.

Udinese kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 21 mål imod. Det giver et snit på 2.1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Juventus v Udinese.

 • Juventus scorede i 23 af deres seneste 25 kampe
 • Juventus har ikke tabt deres seneste 8 kampe
 • Juventus vandt 6 af 8 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Udinese i 17 af de seneste 19 udekampe
 • Udinese scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
 • Udinese har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste udekampe
 • I 5 af de seneste 7 udekampe Udinese har spillet, har begge hold scoret
 • Udinese har ikke tabt 5 af 7 af deres seneste kampe
 • Juventus har har ikke tabt i 19 af 21 seneste kampe mod Udinese
 • Juventus har scorede i de seneste 12 kampe i træk de har spillet mod Udinese
 • Juventus har vandt i 11 af 13 seneste hjemmekampe mod Udinese
 • I 9 af de seneste 11 kampe Juventus har spillet mod Udinese har begge hold scoret
 • I de seneste 6 Juventus kampe mod Udinese var summen af mål over 2.5

Form Juventus mod Udinese

Juventus fortsætter pointhøsten.

Juventus virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Cagliari, der blev nedlagt 2-0. Herefter spillede de 1-1 mod SSC Napoli, hvorpå Roma blev besejret 4-3.

Udinese drømmer om mere.

I deres seneste tre kampe formåede Udinese først at banke Crotone med 4-0. Herefter nedlagde de også Cagliari med 0-4, inden stimen stoppede mod Atalanta, der vandt en 2-6 sejr.

På baggrund af de seneste stærke præstationer virker Juventus til at have en god chance for endnu en sejr mod Udinese. Bookmakerne giver Juventus 72% chance for at tage tre point mod Udinese. Det svarer til, at man får 1.38 på oddset for sejr til Juventus, mens uafgjort giver 4.70 gange igen. En væddemål på en udesejr til Udinese betaler dig pengene 8.50 gange igen på oddset.

Juventus v Udinese Indbyrdes historik

Hverken Juventus eller Udinese formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Serie A. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 2-2 kamp. Bookmakerne har Juventus som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.38, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Juventus 72% chance for at banke Udinese. En pointdeling betaler 4.70 i gevinst på oddset, hvor imod Udinese udbetaler 8.50 i gevinst på oddset for en sejr. Juventus møder Udinese med en historik imellem klubberne, der siger 7-2-1 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Juventus og Udinese. Begge hold var på tavlen 8 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 22 fortæller os, hvor Juventus og Udinese ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på Allianz Stadium.

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Paulo Dybala. Han har vist flaget for Juventus med 6 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Udinese har til gengæld forhåbninger om, at Beto kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 8 mål i alle turneringer indtil videre, samt 4 i de seneste seks.