Juventus mod Verona i Serie A runde 24 – optakt, odds og spilfiduser

Juventus er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Verona den kommende søndag i Serie A. Tre point til favoritholdet betaler 7/13 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Allianz Stadium.

Efter 23 kampe afviklet er Juventus placeret nummer 5 i stillingen med 42 point. Der er 9 points forskel til Verona, der som nummer 9 har samlet 33 point sammen.

Verona går ind til kampen mod Juventus på søndag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Serie A. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Juventus har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 6 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 6 gange.

Verona kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 16 mål imod. Det giver et snit på 1.6 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 1 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Juventus v Verona.

 • Juventus har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste kampe
 • Juventus scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
 • Juventus vandt 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
 • I 15 af de seneste 17 kampe Verona har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Verona i 22 af de seneste 24 kampe
 • Verona scorede i 19 af deres seneste 21 kampe
 • Verona har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Juventus har scorede i de seneste 17 kampe i træk de har spillet mod Verona
 • I de seneste 8 kampe i træk Juventus har spillet mod Verona har begge hold scoret
 • I 11 ud af 13 seneste Juventus kampe mod Verona var antallet af mål over 2.5
 • Juventus har vandt i 8 af 9 seneste hjemmekampe mod Verona
 • Juventus har har ikke tabt i de 9 hjemme seneste kampe i træk mod Verona

Form Juventus mod Verona

Juventus inde i god stime.

Juventus er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-0 og 4-1 over Udinese samt Sampdoria. Serien blev dog bremset mod AC Milan i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0.

Verona inde i god stime.

Verona har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-2 til Salernitana. De svarede stærkt igen mod Sassuolo, som blev slået 2-4, før de sejrede 2-1 over Bologna.

I et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, med begge i mere eller mindre samme form, kan marginaler få afgørende faktor. En sejr af Juventus til 7/13 på oddset virker som et fristende bud på på søndag. Bookmakerne giver Juventus 65% chance for at tage tre point mod Verona. Det svarer til, at man får 7/13 på oddset for sejr til Juventus, mens uafgjort giver 13/4 gange igen. En væddemål på en udesejr til Verona betaler dig pengene 24/5 gange igen på oddset.

Juventus v Verona Indbyrdes historik

Verona havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i octubre 2021 i Serie A. Juventus går ind til opgøret med en historik mod Verona, der siger 4-3-3 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Af de seneste 10 kampe mellem Juventus og Verona kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 8 gange. Desuden scorede begge hold mål i 9 af disse 10 møder.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 24 fortæller os, hvor Juventus og Verona ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Allianz Stadium.

Topscorer i form

Hold øje med Dusan Vlahovic når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Juventus, mens sæsontotalen læser 17 kasser lige nu.

Giovanni Simeone har stået det rette sted 4 gange i seks kampe for Verona, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 12 mål.