Juventus moser Malmö i Champions League

Juventus tager imod Malmö FF på onsdag til en kamp i sidste runde af gruppespillet i Champions League. De sidste brikker falder på plads i denne runde, hvor enkelte klubber stadig jagter billetten til forårets knockout-kampe. 

Juventus oser af selvtillid inden deres kamp på onsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Juventus præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 11 mål, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med clean sheets i 5 af dem. 

Hvad målscoring angår, er Malmö FF ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Juventus v Malmö FF statistik og historik

Bookmakerne har prissat kampen på oddset som følger: Sejr til Juventus kaster 1.18 af sig på oddset, mens remis betaler pengene 6.85 gange igen. Endelig er der 17.00 på oddset for en sejr til Malmö FF.

Juventus står med 12 point for deres første fem kampe, og er klar til næste runde i Champions League. De kan dog stadig nå førstpladsen, hvorfor kampen tirsdag aften skal vindes.

Malmö går ind til sidste runde i gruppespillet i Champions League på et point, hvilket kun giver en sidsteplads. De kan ikke ende som nummer tre og dermed gå videre til Europa League, så de har intet på spil.

 

Facts og finurligheder for Juventus v Malmö FF.

  • Juventus har vundet i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • Juventus har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • Juventus har vundet i seneste 9 af 10 hjemmebane kampe;
  • I 9 of 11 seneste Juventus kampe var antal mål OVER 2.5.
  • Malmö FF ikke vundet i de seneste 6 kampe i træk;
  • Malmö FF har tabt i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Malmö FF har tabt i seneste 5 af 6 kampe;
  • Malmö FF har indkasseret mål i seneste 11 af 13 kampe.

Lineup Juventus vs Malmö FF

Form Juventus møder Malmö FF

Juventus har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Atalanta. De svarede stærkt igen mod Salernitana, som blev slået 2-0, før de sejrede 2-0 over Genoa.

Malmö FF går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Zenit Petersborg, før de nedlage Kalmar FF med 0-1. Mod Halmstads BK blev der delt i porten i en 0-0 kamp.
 

Juventus v Malmö FF Indbyrdes historik

Juventus vandt de seneste to kampe mod Malmö FF i Champions League med yderst komfortable cifre. En øretæve på 3-0 tjente som opfølger til en afklapsning på 2-0. Bookmakerne har Juventus som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.18, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Juventus 85% chance for at banke Malmö FF. En pointdeling betaler 6.85 i gevinst på oddset, hvor imod Malmö FF udbetaler 17.00 i gevinst på oddset for en sejr. Juventus går ind til opgøret med en historik mod Malmö FF, der siger 3-0-0 for deres seneste 3 kampe i Champions League.

Bookmakerne har prissat kampen på oddset som følger: Sejr til Juventus kaster 1.18 af sig på oddset, mens remis betaler pengene 6.85 gange igen. Endelig er der 17.00 på oddset for en sejr til Malmö FF.

Manden med målnæsen

Det er vanskeligt at komme udenom Paolo Dybala, når snakken går på en målscorer for Juventus. Han formåede at nette 2 gange i de foregående seks kampe for Juventus. Malmö FF håber, Søren Rieks kan finde formen frem endnu engang. Han er noteret for 3 mål i de seneste seks kampe, og Malmö FF har brug for hans igen.