Juventus skal svare igen på ligaskuffelser i Champions League

Vi går ind til den sidste halvdel af gruppekampene i Champions League i denne uge. Én af de kampe, som skal afvikles i 4. runde mellem Juventus og Zenit Petersborg på tirsdag på Allianz Stadium. 

Juventus oser af selvtillid inden deres kamp på tirsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Juventus præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 8 mål, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp med clean sheets i 5 af dem. 

Hvad målscoring angår, er Zenit Petersborg ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 8 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 18 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Juventus vs Zenit Petersborg stats and analysis

Spørger du bookmakerne er Juventus favoritter til sejren. Den bedste pris at hente sig på oddset er 1.56, da Juventus vurderes til at have 64%chance for at slå Zenit Petersborg. Ønsker man istedet at satse på uafgjort, er der 3.90 at hente sig på oddset, mens sejr til Zenit Petersborg kan spilles til 6.75.

Juventus har vist fremragende form i Champions League-turneringen indtil nu, og står på maksimumpoint inden runde 4 af gruppespillet. De er kun marginaler fra at sikre videre adgang, hvorfor det nu er vigtigt at få førstepladsen i hus.

Zenit Petersborg går ind til deres kamp i 4 runde af Champions League med 3 point på kontoen. De skal ganske enkelt have mindst et point med fra Allianz Stadium, hvis de skal videre til næste runde. Med en smule held rækker uafgjort måske, men de har sandsynligvis brug for en sejr, hvis de skal nå top to.

 

Facts og finurligheder for Juventus vs Zenit Petersborg.

  • Juventus har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Juventus har vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Juventus har vundet i seneste 8 af 9 kampe;
  • Juventus har vundet i seneste 8 af 9 hjemmebane kampe.
  • Zenit Petersborg har tabt i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • Zenit Petersborg ikke vundet i de seneste 9 udebane kampe i træk;
  • Zenit Petersborg har tabt i seneste 5 af 6 kampe;
  • Zenit Petersborg har tabt i seneste 8 af 9 udebane kampe.

Lineup Juventus vs Zenit Petersborg

Form Juventus møder Zenit Petersborg

Bare ét point forhindrer Juventus i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-1 og 1-2 mod Inter og Sassuolo. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 2-1 mod Verona.

I deres seneste tre kampe formåede Zenit Petersborg først at tabe til Juventus med 0-1. Herefter nedlagde de Spartak Moskva med 7-1, inden Dynamo Moskva vandt en 4-1 sejr.

Juventus v Zenit Petersborg Indbyrdes historik

Juventus vandt 1-0 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Sankt Petersborg Stadion i oktober 2021 i Champions League. Bookmakerne har Juventus som favoritter til sejren i dette opgør. Juventus går ind til opgøret med en historik mod Zenit Petersborg, der siger 2-1-0 for deres seneste 3 kampe i Champions League.

Spørger du bookmakerne er Juventus favoritter til sejren. Den bedste pris at hente sig på oddset er 1.56, da Juventus vurderes til at have 64%chance for at slå Zenit Petersborg. Ønsker man istedet at satse på uafgjort, er der 3.90 at hente sig på oddset, mens sejr til Zenit Petersborg kan spilles til 6.75.

Manden med målnæsen

At præstere 2 mål i de foregående seks kampe for Juventus gør naturligt Weston McKennie til en spiller, alle modstandere holder et skarpt øje med. Med 4 garn i Zenit Petersborg seneste seks kampe har Artem Dzyuba gjort opmærksom på sig selv på den positive måde. Han sætter naturligvis næsen op efter at lægge til totalen, hvis han kommer på banen.