Kalmar FF mod Degerfors i Allsvenskan runde 12 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Degerfors den kommende lørdag i Allsvenskan. Alt andet end en sejr til Kalmar FF vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Kalmar FF ligger nummer 6 med point mens Degerfors ligger nummer 13 med point.

Førstepladsen i Allsvenskan er på spil, når Kalmar FF er værter for stærkt spillende Degerfors på lørdag at Guldfaageln Arena.

Kalmar FF kommer til deres næste Allsvenskan kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 11 mål. Det er 1.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Degerfors vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 28 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.8 pr. kamp. De holdt målet rent nul gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Kalmar FF v Degerfors.

 • Kalmar FF scorede i 23 af deres seneste 25 hjemmekampe
 • I 5 af de seneste 6 kampe Kalmar FF har spillet, har begge hold scoret
 • I de seneste 3 hjemmekampe i træk Kalmar FF har spillet, har begge hold scoret
 • Kalmar FF scorede i 9 af deres seneste 10 kampe
 • Kalmar FF har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Degerfors i 28 af de seneste 30 udekampe
 • Der er scoret imod Degerfors i de seneste 14 kampe
 • Degerfors var i tabte 7 af deres seneste 9 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
 • Degerfors har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste udekampe
 • I de seneste 4 kampe i træk Degerfors har spillet, har begge hold scoret
 • Kalmar FF har scorede i de seneste 4 kampe i træk de har spillet mod Degerfors
 • Kalmar FF har vandt i 3 af 4 seneste kampe mod Degerfors
 • I 3 ud af 4 seneste Kalmar FF kampe mod Degerfors var antallet af mål under 3.5
 • Kalmar FF har har ikke tabt i 3 af 4 seneste kampe mod Degerfors

Form Kalmar FF mod Degerfors

Kalmar FF vanskelige at nedbryde

Kalmar FF er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-1 og 2-1 over IFK Värnamo samt IFK Norrköping. Serien blev dog bremset mod AIK i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

Degerfors drømmer om at stoppe ringe stime.

Det er ikke helt skidt for Degerfors, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Hammarby, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Varbergs BoIS FC, før de desværre tabte med 5-0 til Malmö FF.

Kalmar FF vs Degerfors – Seneste nyt

Kalmar FF mod Degerfors – indbyrdes historik

Kalmar FF møder Degerfors med en historik imellem klubberne, der siger 3-0-1 for deres seneste fire kampe i Allsvenskan.

Stilling i Allsvenskan

Stillingen i Allsvenskan inden den kommende runde 12 fortæller os, hvor Kalmar FF og Degerfors ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Guldfaageln Arena.

Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.9 mål i disse kampe.

Kalmar FF mod Degerfors – Hold øje med…

Dijan Vukojevic virker til at være i anstændig form for Degerfors, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Allsvenskan. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Kalmar FF, som er store favoritter til sejren den kommende lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Mileta Rajovic, som stod for fire mål i hans seneste seks kampe.