Kan Brøndby følge op på FCK-sejr mod målrige Viborg

Begge klubbers placering i midten af 3F Superliga antyder en jævnbyrdig kamp, når Viborg FF på Energi Viborg Arena får besøg af Brøndby IF. Efter 13 kampe afviklet er Viborg FF placeret nummer 8 i stillingen med 15 point. Der er 3 points forskel til Brøndby IF, der som nummer 6 har samlet 18 point sammen. Brøndby IF er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i 3F Superliga til Viborg FF, når de to rivaler skal op imod hinanden på søndag.

Vores tip

Facts og finurligheder for Viborg FF vs Brøndby IF.

  • Viborg FF er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • Viborg FF ikke vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Viborg FF har scoret i seneste 13 af 15 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Viborg FF kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Brøndby IF er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Brøndby IF ikke vundet i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • Brøndby IF har scoret i seneste 20 af 22 kampe;
  • Brøndby IF har indkasseret mål i de seneste 9 udebane kampe i træk.

Form Viborg FF mod Brøndby IF

Viborg FF håber på yderligere point til samlingen.

 Viborg ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod FC København , hvorefter de var oppe imod Silkeborg  i en kamp, der sluttede også sluttede 1-1 . Den seneste opgave kastede tre point af sig mod AaB , som blev nedlagt med 5-2 .

Brøndby IF inde i god stime.

Brøndby IF vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I deres seneste tre kampe tabte Brøndby IF først til Rangers med 2-0. Herefter nedlagde de F.C. København med 2-1, inden Aalborg Freja blev sendt ud af pokalen i en 3-0 sejr.

 

Viborg FF v Brøndby IF Indbyrdes historik

Sidste gang Viborg FF spillede imod Brøndby IF var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Brøndby Stadion sluttede 1-1. Viborg FF møder Brøndby IF med en historik imellem klubberne, der siger 2-4-4 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem Viborg FF og Brøndby IF. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 5 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i 3F Superliga

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Sebastian Grønning. Han har vist flaget for Viborg FF med 4 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe. 

Brøndby IF har til gengæld forhåbninger om, at Mikael Uhre kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 7 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.