Kan Real svare igen mod Borussia

For første gang siden 1985 står Borussia Mönchengladbach og Real Madrid overfor hinanden i en europæisk turnering, og vi kan kun krydse fingre for, at det bliver lige så underholdende tirsdag aften på Borussia-Park, som deres historik er.

De mødte hinanden i 1/8-finalen i den gamle UEFA Cup tilbage i 1985. Gladbach sejrede i en forrygende kamp på hjemmebane med forrykte 5-1, og troede derfor videre kvalifikation var sikret. Gæt igen! Real Madrid leverede et vildt comeback og vandt hjemmekampen 4-0. Bye bye, Borussia mens Real senere vandt turneringen.

Gladbach hev et flot point med hjem fra Milano i sidste uge, hvor de opnåede 2-2 hos Inter, og hjemme i Bundesligaen er formen også anstændig efter en lidt sløv start. Real Madrid har også set sløve ud, men bare ikke mod Barcelona i weekenden, hvor de vandt en overlegen sejr på Camp Nou.

Anført af træner Marco Rose er Gladbach et offensivt mandskab med mange mål, der ikke går af vejen for at spille imod nogen. De er et af få hold i Bundesligaen, der tør gå efter sejren mod selv Bayern München. De spillede 2-2 mod Inter, Real kommer fra et 3-2 nederlag mod Shakhtar. Vi får efter mål igen.

Flere interessante tips