Kane og co. kan lamme LASK

De har været forvænt med Champions League de senere år, men Tottenham har stadig ikke været for fine til at kæmpe sig igennem tre kvalifikationskampe for at komme med i Europa League gruppespillet. Dette tager de hul på torsdag aften mod østrigsk modstand.

José Mourinho har stillet forbløffende stærkt op i turneringen, som han i øvrigt selv har vundet to gange tidligere med såvel FC Porto som Manchester United, og hvorfor ikke sætte næsen op efter et hattrick?

Hjemmeholdets offensive form fejler ingenting, til gengæld fejler deres defensive form en hel masse, og deres seneste otte kampe i træk havde scoringer af begge hold undervejs. Senest 3-3 mod West Ham efter 3-0 føring indenfor den første halve time!

LASK kommer også med en håndfuld særdeles målrige kampe i bagagen, de vandt eksempelvis 4-1 på udebane over Sporting i den sidste kval-kamp, så der er også mange kasser i østrigerne, så hvorfor ikke gå efter sprøde odds 2.10 på mindst fire basser på Tottenham Stadium i aften. Det gør vi.

Flere interessante tips