Kasakhstan vs Danmark – Optakt, bedste Odds og gode tips

På den kommende søndag samles Kasakhstan og Danmark på Astana Arena til en vigtig kvalifikationskamp til EM. Med sejre på 3-1 og 4-1 i deres seneste to opgør mod Kasakhstan ser Danmark uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme.

Efter første runde af gruppespillet er Kasakhstan nummer fire med nul point, mens Danmark har tre point som nummer et. Kasakhstan går ind til deres kommende kamp som nummer 115 på FIFAs verdensrangliste. Der er et ret stort hul til de kommende modstandere fra Danmark, som ligger nummer 18 i verden.

At komme igennem næste runde i EM gruppespillet med alt andet end nederlag vil være en stor overraskelse af Kasakhstan. Det ligner et spørgsmål om slet og ret at minimere størrelsen af nederlaget. Det vil være næsten skandaløst for Danmark, hvis de går glip af tre point i deres kommende kamp i turneringen. Med flere hårde kampe på vej, er det afgørende for Danmark at sikre en sejr her.

Form Kasakhstan mod Danmark

Kasakhstan har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-1 sejr over Hviderusland. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 3-0 til Aserbajdsjan, siden 1-2 mod Slovenien. Kasakhstan vandt beskedne to af deres seneste seks mulige landskampe. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gange og tabte en, mens de scorede 13 og lukkede ni mål ind.

Danmark har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 2-1 af Frankrig. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 1-0 til Australia, for så at svare igen med en 3-1 sejr over Finland. I deres seneste seks landskampe vandt Danmark to sejre, mens de spillede nul kampe uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede otte mål.

Kasakhstan tabte deres foregående 4 opgør.

Vores tip

Facts og finurligheder for Kasakhstan v Danmark.

  • 12 af Kasakhstan’s seneste 14 kampe havde under 3.5 mål
  • 12 af Kasakhstan’s seneste 14 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Kasakhstan var i vandt de seneste 3 hjemme kampe i træk involveret i opgør med færre end 2.5 mål
  • Kasakhstan var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Kasakhstan var i vandt de seneste 3 hjemme kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • I de seneste 10 Danmark kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Danmark scorede i 18 af deres seneste 20 udekampe
  • 9 af Danmark’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål
  • Danmark var i tabte de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • I 5 af de seneste 6 udekampe Danmark har spillet, har begge hold scoret

Kasakhstan vs Danmark – Seneste nyt

Danmark ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Kasakhstan på Astana Arena.

Simon Kjaer rejser ikke med Danmark til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Kasakhstan mod Danmark – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 1-3 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende søndag. Kasakhstan går til kampen mod Danmark med en 0-0-4 statistik for deres seneste fire møder. Det giver en sejrs-rate på 0%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i tre af de seneste fire kampe mellem Kasakhstan og Danmark.

Spilfiduser for kampen

Baktiyor Zaynutdinov fandt vej til netmaskerne to gange i de foregående seks kampe i EM for Kasakhstan. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende søndag. Gamblere vil også have et godt øje til Kasper Dolberg i håb om, at han kan føje til de tre mål, han præsterede i de seneste seks kampe i EM for Danmark.

Kasakhstan vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Danmark vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf nul sluttede remis. De tabte desuden seks af disse udekampe. Begge hold scorede i fire af de seneste 10 hjemmekampe for Kasakhstan. Begge scorede også i seks af de seneste 10 udekampe for Danmark.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste fire kampe mellem disse to hold. Kasakhstan præsterede et gennemsnit på 0.75 mål, mens Danmark snittede tre mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Kasakhstans sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Danmark spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.