Kolding IF mod AaB – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når AaB kommer til Autocentralen Park til et opgør i Nordicbet Liga den kommende fredag, håber Kolding IF at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

AaB er på udkig efter at overtage førstepladsen i Nordicbet Liga, efter at have samlet 59 point sammen på deres første 30 kampe. Kolding IF er 48 point efter i stillingen med 30 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 3 i stillingen.

Med tre sejre i træk er Kolding IF klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om AaB, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

Kolding IF har før opgøret på fredag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 14 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur tre gange.

AaB har stået for 1.7 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende fredag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 17 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur to gange.

Kolding IF har vundet 14 sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden ti kampe i denne sæson i Nordicbet Liga.

AaB kigger på 17 sejre, samt otte uafgjorte såvel som fem nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • Kolding IF har ikke tabt 12 af 13 af deres seneste kampe
  • Kolding IF har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste kampe i Nordicbet Liga
  • 6 af Kolding IF’s seneste 7 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Kolding IF scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • Der er scoret imod Kolding IF i 11 af de seneste 13 hjemmekampe
  • AaB scorede i 37 af deres seneste 38 kampe
  • AaB scorede i 29 af deres seneste 30 kampe i Nordicbet Liga
  • AaB scorede i 26 af deres seneste 28 udekampe
  • I 12 af de seneste 14 udekampe AaB har spillet i Nordicbet Liga, har begge hold scoret
  • I 8 af de seneste 10 udekampe AaB har spillet, har begge hold scoret

Form Kolding IF mod AaB

Kolding IF er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende fredag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Vendsyssel FF nedlagt 2-4, hvorefter det blev 0-1 mod FC Fredericia. Senest måtte også Hobro IK bøje sig i et 2-1 nederlag. Kolding IF præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede 12 og indkasserede otte mål.

AaB har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 2-3 af Hobro IK. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 1-0 til Sønderjyske Fodbold, for så at svare igen med en 1-0 sejr over FC Fredericia. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt AaB to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede ti og scorede ni mål.

Kolding IF vandt ti kampe, scorede 35 mål og indkasserede 36 i deres foregående 24 kampe mod hold fra den bedste halvdel af Nordicbet Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 34 point. AaB scorede 50 mål og lukkede 29 ind i deres seneste 24 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Det indbragte dem 15 sejre og 49 point.

Kolding IF vs AaB – Seneste nyt

Kolding IF mod AaB – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-3 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende fredag. Kolding IF vandt nul af deres foregående tre kampe mod AaB, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort.

I to af de tidligere tre kampe mellem Kolding IF og AaB scorede begge hold.

Kolding IF mod AaB Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Thomas Mikkelsen, der viser god form for Kolding IF. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Nordicbet Liga. Dén total øger han gerne mod AaB.Gæsterne krydser fingre for Mathias Jørgensen til at score igen efter to Nordicbet Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Kolding IF vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra AaB vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. AaB lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Kolding IF præsterede to clean sheets i deres seneste 10 kampe på Autocentralen Park.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Kolding IF præsterede et gennemsnit på 1.33 mål, mens AaB snittede 2.33 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Kolding IFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.