Kolding IF mod B.93 – Optakt, Spilfiduser, Odds

Kolding IF nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra B.93 kommer forbi på tirsdag til et opgør i Nordicbet Liga. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Kolding IF er nummer 6 i tabellen med 25 point efter 17 kampe, mens B.93 rangerer som nummer 9 med 17 point efter 17 kampe.

Jagten på top seks for Kolding IF kan blive til virkelighed, hvis de besejrer B.93 på den kommende tirsdag, hvilket lover en spændende kamp.

Kolding IF kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gang.

B.93 vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 16 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.6 pr. kamp. De holdt målet rent fire gange i denne stime.

Kolding IF har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 17 kampe, hvori de noterede sig otte sejre og otte nederlag i Nordicbet Liga. Kolding IF har ikke holdt rent bur i deres seneste 8 kampe på stribe.

B.93 kigger på fem sejre, samt to uafgjorte såvel som ti nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • Kolding IF har i tabte 4 af de seneste 5 kampe ikke scorede et mål
  • 9 af Kolding IF’s seneste 11 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Kolding IF var i tabte 4 af deres seneste 5 kampe involveret i kampe med færre end 0.5 mål
  • Der er scoret imod Kolding IF i de seneste 9 kampe
  • Der er scoret imod Kolding IF i 12 af de seneste 14 hjemmekampe
  • B.93 tabte 7 af 9 af deres seneste kampe
  • 7 af B.93’s seneste 9 kampe havde over 2.5 mål
  • B.93 var i tabte 5 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • B.93 har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
  • B.93 var i tabte 3 af deres seneste 4 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål

Form Kolding IF mod B.93

Kolding IF har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod FC Fredericia tabte de 1-0, Vendsyssel FF også viste sig for stærke i en 0-1 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Kolding IF formåede at vinde 1-3 over Hillerød Fodbold. Kolding IF opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort nul gange og led fire nederlag, mens de scorede ni og lukkede otte mål ind.

B.93 har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Vendsyssel FF. De svarede stærkt igen mod FC Helsingør, som blev slået 2-0, før de sejrede 0-4 over FC Fredericia. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt B.93 to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede syv og scorede seks mål.

B.93 vandt en sejr i deres foregående ti kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede syv mål og lukkede 27 ind. Dette indbragte dem fire point.

Kolding IF vs B.93 – Seneste nyt

Kolding IF mod B.93 – indbyrdes historik

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Kolding IF og B.93 senest mødte hinanden i Nordicbet Liga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på Autocentralen Park. Kolding IF går til kampen mod B.93 med en 0-1-0 statistik for deres seneste en møde. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 0%.

I en af de tidligere en kampe mellem Kolding IF og B.93 scorede begge hold.

Kolding IF mod B.93 Spiltips

Med bare ét mål i Nordicbet Liga på det seneste er Thomas Mikkelsen ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. B.93 sætter deres lid til, at Tammer Bany Odeh kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga.

Kolding IF høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led fire nederlag i denne serie. B.93 sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt tre nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Kolding IF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i to af B.93s seneste 10 udekampe.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Kolding IFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.3 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.