Kolding IF mod HB Køge – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når HB Køge kommer til Autocentralen Park til et opgør i Nordicbet Liga den kommende lørdag, håber Kolding IF at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Kolding IF går ind til runde 12 som nummer 4 i Nordicbet Liga tabellen med 19 point på kontoen. Med 11 runder bag dem har HB Køge samlet 11 point, hvilket giver dem en placering som nummer 8 i stillingen.

Kolding IF har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 15 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur to gange.

HB Køge vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score otte gange i deres seneste ti opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 22 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.2 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Kolding IF har vundet seks sejre, mens de har spillet en uafgjort og tabte desuden fire kampe i denne sæson i Nordicbet Liga. Kolding IF lykkedes med at komme på måltavlen hver gang i deres seneste 13 kampe.

HB Køge har indtil videre præsteret tre sejre og to uafgjorte samt seks nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • Kolding IF scorede i deres seneste 19 kampe
  • 14 af Kolding IF’s seneste 16 kampe havde over 2.5 mål
  • Kolding IF scorede i 18 af deres seneste 20 hjemmekampe
  • I de seneste 7 Kolding IF hjemmekampe, har summen af mål været over 2.5
  • I 6 af de seneste 7 hjemmekampe Kolding IF har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod HB Køge i 10 af de seneste 11 kampe
  • HB Køge har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste kampe
  • 4 af HB Køge’s seneste 5 udekampe havde over 3.5 mål
  • Der er scoret imod HB Køge i de seneste 6 udekampe
  • 4 af HB Køge’s seneste 5 udekampe havde over 2.5 mål

Form Kolding IF mod HB Køge

Kolding IF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 1-2 mod FC Fredericia, hvorefter de opnåede 2-2 mod FC Nordsjaelland. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 2-3 i opgøret mod Hobro IK. Kolding IF præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Nordicbet Liga, mens nul sluttede uafgjort og det blev til to nederlag. De hamrede 12 i kassen selv, mens de lukkede syv mål ind.

HB Køge har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-0 mod AaB, hvorefter de opnåede 2-2 mod Lyngby Boldklub. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 1-0 i opgøret mod FC Helsingør. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt HB Køge to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede ni mål.

Kolding IF har opnået seks point fra deres seneste fem kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt to kampe med en score på otte mål for og 11 imod. HB Køge vandt nul sejre i deres foregående seks kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede nul mål og lukkede 11 ind. Dette indbragte dem en point.

Kolding IF vs HB Køge – Seneste nyt

Kolding IF mod HB Køge – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Kolding IF med de tre point i en 0-1 kamp, der blev spillet på Autocentralen Park den 14 september 2023. Kolding IF vandt to af deres foregående seks kampe mod HB Køge, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten sluttede uafgjort.

I tre af de tidligere seks matches kampe mellem Kolding IF og HB Køge scorede begge hold.

Kolding IF mod HB Køge Spiltips

Jubril Adedeji virker til at være i anstændig form for HB Køge, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Nordicbet Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Kolding IF, som er store favoritter til sejren den kommende lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Thomas Mikkelsen, som stod for fire mål i hans seneste seks kampe.

Kolding IF høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led tre nederlag i denne serie. HB Køge sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fire nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Kolding IF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i otte af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i tre af HB Køges seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste seks kampe mellem disse to hold. Kolding IF præsterede et gennemsnit på en mål, mens HB Køge snittede 1.51 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i ni af Kolding IFs forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på to mål i løbet af denne serie. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som HB Køge spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på en mål i disse kampe.