Kolding IF mod Hobro IK – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hobro IK står overfor Kolding IF på fredag i et Nordicbet Liga møde på Autocentralen Park.

Kolding IF går ind til runde 30 som nummer 3 i Nordicbet Liga tabellen med 45 point på kontoen. Med 29 runder bag dem har Hobro IK samlet 43 point, hvilket giver dem en placering som nummer 5 i stillingen.

Der er blevet scoret flittigt i Hobro IKs seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 5 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie på fredag.

Kolding IF har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på fredag Deres seneste ti kampe kastede fornemme to mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 20 garn. De lukkede 14 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.4 pr. kamp med clean sheets i tre af dem.

Hobro IK er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 17 mål, mens Hobro IK præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.7 mål pr. kamp.

Kolding IF har vundet 13 sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden ti kampe i denne sæson i Nordicbet Liga.

Hobro IK har indtil videre præsteret 13 sejre og fire uafgjorte samt 12 nederlag i Nordicbet Liga. Hobro IK indkasserede mindst én kasse i deres seneste 11 kampe.

Vores tip

  • Kolding IF har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste kampe
  • Kolding IF har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste kampe i Nordicbet Liga
  • Kolding IF scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • Der er scoret imod Kolding IF i 10 af de seneste 12 hjemmekampe
  • 5 af Kolding IF’s seneste 6 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • I 9 af de seneste 10 kampe Hobro IK har spillet, har begge hold scoret
  • I 9 af de seneste 10 kampe Hobro IK har spillet i Nordicbet Liga, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Hobro IK i de seneste 12 kampe
  • Der er scoret imod Hobro IK i de seneste 11 kampe i Nordicbet Liga
  • I de seneste 5 Hobro IK kampe , har summen af mål været over 2.5

Form Kolding IF mod Hobro IK

Kolding IF har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-3 til Sønderjyske Fodbold. De svarede stærkt igen mod Vendsyssel FF, som blev slået 2-4, før de sejrede 0-1 over FC Fredericia. Kolding IF vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede ti og lukkede otte mål ind.

Hobro IK har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-1 til Vendsyssel FF. De svarede stærkt igen mod AaB, som blev slået 2-3, før de sejrede 4-1 over Vendsyssel FF. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Hobro IK to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede syv mål.

Kolding IF har opnået 31 point fra deres seneste 23 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt ni kampe med en score på 33 mål for og 35 imod. Hobro IK vandt otte sejre i deres foregående 23 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 27 mål og lukkede 31 ind. Dette indbragte dem 28 point.

Kolding IF vs Hobro IK – Seneste nyt

Kolding IF mod Hobro IK – indbyrdes historik

Kolding IF har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 8 indbyrdes opgør mod Hobro IK. Det seneste indbyrdes opgør i Nordicbet Liga mellem Kolding IF og Hobro IK fandt sted i april 2024. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. Kolding IF går til kampen mod Hobro IK med en 4-3-0 statistik for deres seneste syv møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 57%.

I de seneste syv indbyrdes opgør mellem Kolding IF og Hobro IK fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Kolding IF mod Hobro IK Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Thomas Mikkelsen, der viser god form for Kolding IF. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Nordicbet Liga. Dén total øger han gerne mod Hobro IK.Gæsterne krydser fingre for Richmond Gyamfi til at score igen efter tre Nordicbet Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Kolding IF høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fire nederlag i denne serie. Hobro IK sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt seks nederlag. Kolding IF har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Autocentralen Park, da de kun noterede sig en sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste syv kampe mellem disse to hold. Kolding IF præsterede et gennemsnit på 1.72 mål, mens Hobro IK snittede 0.99 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Kolding IFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score to mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.