Kolding IF mod Sønderjyske Fodbold – Optakt, Spilfiduser, Odds

Kolding IF tager på fredag imod Sønderjyske Fodbold i Nordicbet Liga på Autocentralen Park.

Kolding IF er nummer 2 i tabellen med ti point efter fire kampe, mens Sønderjyske Fodbold rangerer som nummer 4 med syv point efter fire kampe.

Kolding IF kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv otte mål. Det er 0.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Sønderjyske Fodbold rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.1 mål pr. kamp, 21 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 15 gange, eller 1.5 gange pr. kamp, hvor de præsterede to clean sheets.

Kolding IF tabte ingen af deres foregående 7 kampe.

Sønderjyske Fodbold er på en stærk stime af 8 udekampe i streg uden nederlag.

Vores tip

  • I 11 af de seneste 12 kampe Kolding IF har spillet, har begge hold scoret
  • Kolding IF scorede i 23 af deres seneste 25 kampe
  • Kolding IF har i tabte 7 af de seneste 9 kampe involveret i opgør hvor begge hold scorede
  • 12 af Kolding IF’s seneste 14 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Kolding IF har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste kampe
  • I 13 af de seneste 15 udekampe Sønderjyske Fodbold har spillet, har begge hold scoret
  • I 9 af de seneste 10 kampe Sønderjyske Fodbold har spillet, har begge hold scoret
  • Sønderjyske Fodbold scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
  • Sønderjyske Fodbold scorede i deres seneste 11 udekampe
  • Der er scoret imod Sønderjyske Fodbold i 19 af de seneste 21 udekampe

Form Kolding IF mod Sønderjyske Fodbold

Kolding IF virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Hillerød Fodbold, der blev nedlagt 2-1. Herefter spillede de 1-1 mod B.93, hvorpå Næstved BK blev besejret 1-2. Kolding IF går ind til sæsonen med målet at konkurrere om pladserne i den øvre tredjedel af tabellen, og på papiret er de også stærke nok til at afslutte i toppen af tabellen. Kolding IF præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Nordicbet Liga, mens to sluttede uafgjort og det blev til nul nederlag. De hamrede ni i kassen selv, mens de lukkede fire mål ind.

Sønderjyske Fodbold har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Næstved BK nedlagt 1-4, hvorpå AC Horsens blev fejet til side med 1-2. Senest gik formen ud over AC Horsens, der blev slået med 5-0. Sønderjyske Fodbold går ind til sæsonen som kandidater til en placering på podiet, men mere end en tredjeplads vil sandsynligvis være at betragte som en overraskelse. Sønderjyske Fodbold præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Nordicbet Liga, der også gav dem to uafgjorte og nul nederlag. De smækkede 16 mål i kassen, mens de indkasserede ti.

Kolding IF vs Sønderjyske Fodbold – Seneste nyt

Kolding IF mod Sønderjyske Fodbold – indbyrdes historik

Kolding IF vandt to af deres foregående seks kampe mod Sønderjyske Fodbold, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten sluttede uafgjort.

Kolding IF mod Sønderjyske Fodbold Spiltips

Thomas Mikkelsen har været den bedste målskytte i Nordicbet Liga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Kolding IF satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Sønderjyske Fodbold kigger til gengæld mod Peter Christiansen i håb om, at han kan udvide totalen på fire mål i hans seneste kampe i Nordicbet Liga.

Kolding IF har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med syv sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i en kampe, mens to kastede nederlag af sig. Sønderjyske Fodbold vandt syv af deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede to uafgjort og tabte en gange i denne stime. Sønderjyske Fodbold præsterede blot at holde rent bur i to af deres seneste 10 udekampe. Kolding IF formåede at holde rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe på Autocentralen Park.

Der var over 2.5 mål i otte af Kolding IFs foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 3.7 mål i processen. Der blev scoret over 2.5 kasser i otte af gæsternes seneste ti kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score 2.3 mål.