Kolding IF mod Vendsyssel FF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Kolding IF tager på søndag imod Vendsyssel FF i Nordicbet Liga på Autocentralen Park.

Kolding IF er nummer 6 i tabellen med 22 point efter 15 kampe, mens Vendsyssel FF rangerer som nummer 5 med 24 point efter 15 kampe.

Eftersom Kolding IF står med en god mulighed for at understrege deres ambition om en plads i top seks ved at slå Vendsyssel FF på på søndag, burde vi have en spændende kamp i vente.

Kolding IF kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Vendsyssel FF er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 12 mål, mens Vendsyssel FF præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.2 mål pr. kamp.

Kolding IF har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 15 kampe, hvori de noterede sig syv sejre og syv nederlag i Nordicbet Liga. Kolding IF har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Vendsyssel FF kigger på syv sejre, samt tre uafgjorte såvel som fem nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • Kolding IF scorede i 22 af deres seneste 24 kampe
  • 12 af Kolding IF’s seneste 14 kampe havde over 2.5 mål
  • 9 af Kolding IF’s seneste 10 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • I 8 af de seneste 10 hjemmekampe Kolding IF har spillet, har begge hold scoret
  • Kolding IF scorede i 16 af deres seneste 18 hjemmekampe
  • Vendsyssel FF scorede i 19 af deres seneste 21 kampe
  • Vendsyssel FF scorede i 10 af deres seneste 11 udekampe
  • I 5 af de seneste 7 kampe Vendsyssel FF har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 4 Vendsyssel FF kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Vendsyssel FF har ikke tabt deres seneste 4 kampe

Form Kolding IF mod Vendsyssel FF

Kolding IF har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 4-0 af Sønderjyske Fodbold, før AaB satte sig igennem med 0-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod FC Fredericia, der satte sig igennem med 1-0. Kolding IF præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede nul uden vinder, mens de tabte tre, hvori de scorede 11 og indkasserede otte mål.

Vendsyssel FF virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod AC Horsens, der blev nedlagt 2-1. Herefter spillede de 1-1 mod Næstved BK, hvorpå B.93 blev besejret 1-0. Vendsyssel FF vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede ni mål, mens de samtidig indkasserede seks mål.

Af deres seneste fem kampe mod hold fra top seks sikrede Vendsyssel FF sig syv point og to sejre. De indkasserede syv mål, mens de selv scorede fem gange.

Kolding IF vs Vendsyssel FF – Seneste nyt

Vendsyssel FF ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Kolding IF på Autocentralen Park.

Caden Clark rejser ikke med Vendsyssel FF til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Kolding IF mod Vendsyssel FF – indbyrdes historik

Vendsyssel FF har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 8 indbyrdes opgør mod Kolding IF. Med sejre på 2-1 og 3-0 i deres seneste to opgør mod Kolding IF ser Vendsyssel FF uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Vendsyssel FF synes at have et godt øje til Kolding IF, som de har slået fem gange i deres seneste otte kampe.

Vendsyssel FF scorede i deres seneste 8 opgør mod Kolding IF i Nordicbet Liga. Begge hold scorede i fem af de seneste otte kampe mellem Kolding IF og Vendsyssel FF.

Kolding IF mod Vendsyssel FF Spiltips

Med bare ét mål i Nordicbet Liga på det seneste er Thomas Mikkelsen ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Vendsyssel FF sætter deres lid til, at Lasse Steffensen kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga.

Kolding IF høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led fire nederlag i denne serie. Vendsyssel FF sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fem nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Kolding IF på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i otte af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Vendsyssel FFs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste otte kampe mellem disse to klubber. Kolding IF præsterede et gennemsnit på 1.02 mål, mens Vendsyssel FF landede et snit på 1.89 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fem gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Kolding IFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Vendsyssel FF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.