Kolding IF vs Hillerød Fodbold – Spilfiduser, Optakt og Odds

Kolding IF agerer værter på Autocentralen Park for gæsterne fra Hillerød Fodbold til et opgør i Nordicbet Liga den kommende lørdag.

Kolding IF sikrede sig sæsonens første sejr i første forsøg, da de åbnede Nordicbet Liga året med tre point.

Der er ingen, der kan lide at åbne en ny sæson med nederlag, men det var præcis, hvad Hillerød Fodbold gjorde, og de er på udkig efter at revanchere sig.

Kolding IF kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv ni mål. Det er 0.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Hvad målscoring angår, er Hillerød Fodbold ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne syv gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 20 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på to pr. kamp. De klarede at holde målet rent tre gange i denne serie.

Vores tip

  • Kolding IF scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
  • I 6 af de seneste 7 kampe Kolding IF har spillet, har begge hold scoret
  • 10 af Kolding IF’s seneste 12 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Kolding IF scorede i 13 af deres seneste 15 hjemmekampe
  • I de seneste 4 Kolding IF kampe, har summen af mål været over 2.5
  • Der er scoret imod Hillerød Fodbold i 17 af de seneste 19 udekampe
  • Hillerød Fodbold har ikke vundet 11 af 12 af deres seneste kampe
  • Hillerød Fodbold tabte deres seneste 6 udekampe
  • Hillerød Fodbold var i tabte 5 af deres seneste 6 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Hillerød Fodbold har ikke vundet deres seneste 6 udekampe

Form Kolding IF mod Hillerød Fodbold

Kolding IF er i kongehumør før deres kommende opgave på lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Thisted FC nedlagt 1-0, hvorefter det blev 1-3 mod AB Gladsaxe. Senest måtte også AC Horsens bøje sig i et 2-1 nederlag. Kolding IF tager fat på sæsonen med et mål om at kæmpe sig til en plads blandt de øverste i tabellen. De har styrke nok til at den øvre halvdel er indenfor deres rækkevidde. Kolding IF vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til tre uafgjorte og nul nederlag. De scorede otte mål, men lukkede også fire ind.

Bare ét point forhindrer Hillerød Fodbold i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 4-0 af FC Fredericia, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod Hobro IK. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod HB Køge, som satte sig igennem med 0-4. Det forventes, at Hillerød Fodbold vil være klistret godt og grundigt ind i nedrykningskampen, hvor det at sikre en ny sæson i Nordicbet Liga er succeskriteriet. Hillerød Fodbold kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. De indkasserede 14 mål og scorede selv fire.

Kolding IF vs Hillerød Fodbold – Seneste nyt

Kolding IF mod Hillerød Fodbold – indbyrdes historik

Kolding IF vandt nul af deres seneste to kampe mod Hillerød Fodbold, mens sidstnævnte vandt nul af disse og resten endte uafgjort.

Kolding IF mod Hillerød Fodbold Spiltips

Thomas Mikkelsen har været stærk for Kolding IF i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Hillerød Fodbold håber, at Essam Salamoun kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Kolding IF høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led to nederlag i denne serie. Hillerød Fodbold sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt otte nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede Hillerød Fodbold to sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Kolding IFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.5 mål i disse kampe.