Toppen gæster bunden når Fremad kommer til Kolding

Kolding IF byder velkommen til Fremad Amager i 1. Division på fredag på Autocentralen Park. Med en placering som nummer 6 i tabellen har Kolding IF samlet 19 point efter 26 kampe. På 35 point befinder Fremad Amager sig rangeret som nummer 1 for lige så mange kampe.

Kolding IF drømmer om at stoppe ringe stime.

Kolding IF ankommer til kampen den kommende fredag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. I Kolding IFs 3 sidste kampe har de været igennem en 1-1 uafgjort mod Hvidovre,
hvorefter fulgte et 2-1 nederlag mod Skive IK, mens de senest ender med 1-1 uafgjort mod Vendsyssel FF.

Kolding IF har været utroligt skuffende hjemme og har sørgelige 0 sejre i de seneste 5 kampe siden februar at fremvise. Ikke desto mindre ligner deres kamp den kommende fredag et opgør, der kan blive både guld eller skrald.

Fremad Amager drømmer om at stoppe ringe stime.

Den nuværende stime af 7 point ud af 18 mulige for Fremad Amager er ikke nok til for alvor at få safterne til at stige blandt tilhængerne. Deres seneste tre kampe gav først Fremad Amager en 3-0 sejr mod Vendsyssel FF, herefter fulgte i en 0-0 uafgjort mod Hobro IK, mens de i den seneste kamp fik en en 2-0 gevinst mod Skive IK.

Fremad Amager har på udebane bare præsteret beskedne 1 sejr i de seneste 5 kampe siden februar. Der skal sandsynligvis en del mere gnist på, hvis de skal have tre point med hjem på fredag.

Kolding IF vs Fremad Amager h2h

Head-2-Head

Uafgjort er blevet en vane

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Kolding IF og Fremad Amager senest mødte hinanden i 1. Division. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på Autocentralen Park. Af de seneste 5 kampe mellem Kolding IF og Fremad Amager kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 2 gange. Desuden scorede begge hold mål i 3 af disse 10 møder. Klubberne har været meget jævnbyrdige med 0 sejre til hver side i de foregående 5 kampe i 1. Division. Uafgjort kunne være det saftige væddemål her med 5 kampe, der sluttede uden vinder.

  • Kolding IF ikke vundet i de seneste 6 hjemmebane kampe i træk;
  • Kolding IF har indkasseret mål i de seneste 25 hjemmebane kampe i træk;
  • Kolding IF har indkasseret mål i de seneste 15 kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste Kolding IF kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Fremad Amager har tabt i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Fremad Amager har tabt i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • I 3 of 5 seneste Fremad Amager kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Fremad Amager har indkasseret mål i de seneste 7 udebane kampe i træk.