Dortmund og Delaney forlænger Kölns pine

Borussia Dortmund ligner et rigtigt stærkt bud på en vinder, når de på RheinEnergieSTADION gæster FC Köln den kommende lørdag. FC Köln indtager pladsen som nummer 14 i 1. Bundesliga med 22 point efter 25 kampe. Borussia Dortmund er 20 point foran som nummer 5 for 25 kampe.

Det er snart nogle runder siden, at FC Köln senest smagte sejrens sødme i 1. Bundesliga. De skal dog næppe forvente at modtage noget nødhjælp fra Borussia Dortmund.

FC Koln drømmer om at stoppe ringe stime.

FC Köln ankommer til kampen den kommende lørdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. FC Köln blev smadret af Bayern München i et 5-1 nederlag, hvorefter de spillede 1-1 mod Werder Bremen, inden de tabte 2-1 til Union Berlin i deres foregående tre kampe.

FC Köln kan tage anstændige 2 sejre i de seneste 6 hjemme kampe siden december med ind til deres kommende kamp. Selv hjemme ligner den kommende kamp dog stadig en stor mundfuld for FC Köln.

B. Dortmund fortsætter pointhøsten.

Borussia Dortmund går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. I deres tre foregående kampe blev Borussia Dortmund udspillet 4-2 af Bayern München, hvorefter de spillede 2-2 mod Sevilla i Champions League for senest at sikre en 2-0 sejr mod Hertha Berlin.

Med 3 sejre i de seneste 6 kampe siden januar har formen på udebane været godkendt for Borussia Dortmund på det sidste. De burde ikke få alt for store problemer med at nappe endnu en sejr på lørdag.

FC Koln vs B. Dortmund h2h

Head-2-Head

B. Dortmund have the edge

Borussia Dortmund tabte deres seneste indbyrdes møde i 1. Bundesliga, da FC Köln noterede en sejr på 2-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Borussia Dortmund sikrede alle tre point via en sejr på 5-1. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Borussia Dortmund går ind til kampen med en 4-4-2 historie mod FC Köln inden deres kommende opgør i 1. Bundesliga.

  • FC Koeln ikke vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • FC Koeln har tabt i seneste 4 af 5 kampe;
  • FC Koeln har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe;
  • FC Koeln har indkasseret mål i de seneste 9 kampe i træk.
  • B. Dortmund har tabt i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • B. Dortmund har scoret i seneste 25 af 27 kampe;
  • I 9 of 11 seneste B. Dortmund kampe var antal mål OVER 2.5;
  • B. Dortmund har scoret i de seneste 12 udebane kampe i træk.