Mainz kæmper for Bundesliga-billet mod Köln

Mainz 05 ligner et hold på vej mod tre point i deres kommende kamp på RheinEnergieSTADION. Formen er god, mens formkurven hos FC Koln ikke indikerer, at en overraskelse kan være under opsejling. Som nummer 16 i stillingen har FC Koln indsamlet 23 point efter 27 kampe. Med 25 point har Mainz 05 for samme antal kampe gjort sig fortjent til en plads som nummer 15.

De går ind til kampen som store outsidere, men FC Köln ved, at de kan overhale Mainz 05 i stillingen i 1. Bundesliga med en sejr på søndag.

FC Koln håber på frisk start.

FC Köln går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Deres seneste tre kampe gav først FC Köln et 2-1 nederlag mod Union Berlin, herefter fulgte en 2-2 uafgjort mod Dortmund, mens de i den seneste kamp kom til kort i et 1-0 nederlag mod Wolfsburg.

FC Köln kan tage sølle 1 sejr i de seneste 5 hjemme kampe siden januar med ind til deres kommende kamp. Ikke desto mindre ligner den næste hjemmekamp en stor mundfuld for FC Köln.

Mainz 05 bøjer sig ikke.

Mainz 05 går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Deres seneste tre kampe gav først Mainz 05 en 1-0 sejr mod Freiburg, herefter fulgte en 2-1 sejr mod Hoffenheim, mens de i den seneste kamp spillede 1-1 mod Arminia Bielefeld.

Mainz 05 har leveret solide præstationer på udebane med 2 sejre i de seneste 6 kampe siden januar. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald på søndag.

FC Koln vs Mainz 05 h2h

Head-2-Head

Målfest ligger ikke i kortene

FC Köln vandt 1-0 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Opel Arena i december 2020 i 1. Bundesliga. Deres seneste indbyrdes kampe har haft en tendens til at lægge sig til den målfattige side med under 2.5 mål i 7 af de foregående 10 opgør. Begge hold har noteret sig 3 sejre i deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga, mens 4 kampe sluttede uafgjort. Måske ligger værdien på oddset i krydset.

  • FC Koeln ikke vundet i de seneste 7 kampe i træk;
  • FC Koeln ikke vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • FC Koeln har indkasseret mål i seneste 14 af 16 kampe;
  • FC Koeln har indkasseret mål i de seneste 11 kampe i træk.
  • Mainz 05 er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Mainz 05 er ubesejret i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste Mainz 05 kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Mainz 05 har scoret i seneste 6 af 8 kampe.