Poulsens Leipzig gæster nedrykningstruede Köln

Der venter FC Köln en svær kamp, når de brager ind i topholdet RB Leipzig den kommende tirsdag til en kamp i 1. Bundesliga på RheinEnergieSTADION. FC Köln er placeret nummer 17 i stillingen med 23 point for 29 kampe, og 38 point foran efter 29 kampe ligger RB Leipzig nummer 2.

Nederlag i deres seneste 4 kampe i streg har lagt en seriøs dæmper på humøret i og omkring klubben i FC Köln. Desværre for dem kan der vente yderligere skuffelser, når de skal op imod RB Leipzig på RheinEnergieSTADION.

FC Koln er igen havnet i problemer.

Oven på en serie af skuffelser i de foregående kampe sætter FC Köln næsen op efter et bedre resultat på tirsdag. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at FC Köln blev besejret 1-0 af Wolfsburg, hvorefter de noterede et 3-2 nederlag mod Mainz 05 for senest at agere den ene part i et 3-0 nederlag mod Bayer Leverkusen.

Efter en serie af elendige præstationer på eget græs i denne sæson – 1 sejr og 2 nederlag i de seneste 6 kampe – skal FC Köln passe på ikke at blive massakreret på tirsdag.

RB Leipzig håber på yderligere point til samlingen.

RB Leipzig har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. I RB Leipzigs 3 sidste kampe har de været igennem et 1-0 nederlag mod Bayern München,
hvorefter fulgte en 4-1 sejr mod Werder Bremen, mens de senest spillede 0-0 mod Hoffenheim.

RB Leipzig har leveret solide præstationer på udebane med 5 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald på tirsdag.

FC Koln vs RB Leipzig h2h

Head-2-Head

RB Leipzig har overtaget

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da FC Köln senest mødte RB Leipzig i 1. Bundesliga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 0-0 pointdeling. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 7 kampe mellem FC Köln og RB Leipzig. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 6 af deres seneste 10 dueller. RB Leipzig har en 4-2-1 fordel at fremvise for deres seneste kampe mod FC Köln i 1. Bundesliga.

  • FC Koeln har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • FC Koeln ikke vundet i de seneste 9 kampe i træk;
  • FC Koeln ikke vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • FC Koeln har tabt i seneste 4 af 5 kampe.
  • RB Leipzig har vundet i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • RB Leipzig har vundet i seneste 5 af 6 udebane kampe;
  • RB Leipzig har scoret i seneste 14 af 16 kampe;
  • RB Leipzig har scoret i de seneste 11 udebane kampe i træk.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: FC Koln giver 7.50 for en sejr, uafgjort betaler 4.50 retur, mens RB Leipzig giver 1.40 på oddset.