Kosovo vs Rumænien – Spilfiduser, Optakt og Odds

På Fadil Vokrri Stadium møder Kosovo og Rumænien hinanden den kommende fredag. Det er tredje runde i kvalifikationsfasen til EM, hvor begge hold er ivrige efter at optjene flere point.

Efter den anden runde af kampe i denne gruppe I er Kosovo nummer tre med to point, mens Rumænien er nummer to med seks point. Kosovo ligger nummer 107 på verdensranglisten hos FIFA, mens Rumænien befinder sig på en placering som nummer 46 i verden.

Med uafgjort i deres første to gruppekampe i EM, er Kosovo på udkig efter at forblive ubesejrede. Endnu en uafgjort vil ikke være en katastrofe, men de vil være sultne efter en sejr.

Form Kosovo mod Rumænien

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Kosovo på udkig efter en sejr. Mod Færøerne spillede de 1-1, før de også delte point med Israel i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 1-1 mod Andorra. Kosovo har kun én sejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks landskampe. De opnåede uafgjort fire gange og tabte en af disse, hvori de scorede 11 og indkasserede otte mål.

Rumænien har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Moldova nedlagt 0-5, hvorpå Andorra blev fejet til side med 0-2. Senest gik formen ud over Hviderusland, der blev slået med 2-1. Rumænien præsterede flotte fire sejre i deres seks landskampe, der også gav dem en uafgjort og en nederlag. De smækkede 15 mål i kassen, mens de indkasserede fem.

Kosovo har ikke vundet én eneste af deres sidste 4 kampe i træk.

Rumænien ankommer til deres næste kamp med en imponerende serie af 3 sejre i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Kosovo v Rumænien.

  • I de seneste 6 kampe i træk Kosovo har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Kosovo i 16 af de seneste 18 kampe
  • I de seneste 5 hjemmekampe i træk Kosovo har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Kosovo i 13 af de seneste 14 hjemmekampe
  • Kosovo uafgjort deres seneste 4 kampe
  • 9 af Rumænien’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål
  • 8 af Rumænien’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • Rumænien var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • Rumænien vandt deres seneste 3 kampe
  • Rumænien scorede i deres seneste 6 kampe

Kosovo vs Rumænien – Seneste nyt

Rumænien ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Kosovo på Fadil Vokrri Stadium.

Ionut Andrei Radu rejser ikke med Rumænien til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Kosovo mod Rumænien – indbyrdes historik

Spilfiduser for kampen

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Valon Berisha, der viser god form for Kosovo. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i EM. Dén total øger han gerne mod Rumænien.Gæsterne krydser fingre for Alexandru Mitrita til at score igen efter to EM mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Kosovo vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Rumænien vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. Kosovo har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Fadil Vokrri Stadium, da de kun noterede sig en sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Kosovos sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fem af de seneste ti kampe, som Rumænien spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.6 mål undervejs i processen.