Kroatien mod Italien – Optakt, Spilfiduser, Odds

Opgøret mellem Kroatien og Italien fløjtes op på mandag på Leipzig Stadion. Vi er fremme ved sidste runde af EM og alt skal afgøres.

Kroatien – Italien: Tips og odds

  • I de seneste 6 Kroatien kampe , har summen af mål været over 2.5
  • Kroatien scorede i 15 af deres seneste 17 kampe
  • Der er scoret imod Kroatien i 13 af de seneste 14 kampe i EM
  • I de seneste 4 Kroatien kampe i EM, har summen af mål været over 2.5
  • Kroatien har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste kampe
  • Italien har i tabte de seneste 5 kampe i træk i EM, hvori begge hold scorede
  • Italien scorede i 20 af deres seneste 22 kampe i EM
  • Italien vandt deres seneste 8 kampe i EM
  • Italien var i vandt 7 af de seneste 8 kampe i EM involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • Italien var i vandt 7 af deres seneste 8 kampe i EM involveret i kampe med flere end 1.5 mål

Kroatien – Italien: H2H

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Kroatien og Italien senest mødte hinanden i EM. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på Leipzig Stadion. Kroatien vandt to af deres seneste fem kampe mod Italien, mens sidstnævnte vandt nul af disse og resten endte uafgjort.

Begge hold scorede i fire af de seneste fem kampe mellem Kroatien og Italien.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Kroatien præsterede et gennemsnit på 1.4 mål, mens Italien snittede 0.8 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Kroatiens seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.5 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Italien spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.

Kroatien – Italien: Form

De seneste tre kampe har for Kroatien givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Portugal med 1-2, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 3-0 mod Spanien. Deres seneste opgør, mod Albanien, indbragte et point i en2-2 kamp. Kroatien har vundet fire af deres seneste seks landskampe, hvor de også spillede en uafgjort og tabte en. De scorede 16 mål og lukkede 12 mål ind.

I deres seneste tre kampe formåede Italien først at banke Bosnia-Herzegovina med 1-0. Herefter nedlagde de også Albanien med 2-1, inden stimen stoppede mod Spanien, der vandt en 1-0 sejr. Italien præsterede flotte fire sejre i deres seks landskampe, der også gav dem en uafgjort og en nederlag. De smækkede syv mål i kassen, mens de indkasserede tre.

Kroatien – Italien: Målscorere og kort

Hold godt øje med Ivan Perisic, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Kroatien. For gæsterne præsterede Nicolo Barella to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Kroatien – Italien: Startopstillinger

Kroatien – Italien: Odds sammenligning