Kroatien mod Marokko – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vi er nået til den 63. og næstsidste kamp ved VM, hvor Kroatien tager imod Marokko. Ingen af dem skulle være nået så langt, men nu er der en bronzemedalje på spil den kommende lørdag.

Kroatien og Marokko har begge spillet en fantastisk turnering ved VM, men ingen af dem havde i sidste ende meget at skulle have sagt i deres respektive semifinaler. Argentina og Frankrig var bare en for stor mundfuld i sidste ende.

Kroatien kan tage deres tredje medalje ved VM siden 1998, mens Marokko har nået dette stadie for første gang nogensinde. En tredjeplads ville være et massivt resultat for den første afrikanske nation, der har nået semifinalen. Vi kan få en rigtig spændende bronzekamp på lørdag eftermiddag. 

Kroatien går ind til kampen på lørdag som nummer 12, mens Marokko kommer som nummer 22 på FIFA verdensrangliste.

Form Kroatien mod Marokko

Det er ikke helt skidt for Kroatien, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Japan, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 0-0 mod Brasilien, før de desværre tabte med 3-0 til Argentina. Kroatien var i stand til at vinde 7 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 1 nederlag i denne serie.

Kroatien har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 2.7 mål i deres seneste 9 kampe. De scorede acceptable 27 mål samtidig med, at de indkasserede 22 mål. Det kaster et gennemsnit på 2.2 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

Marokko har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod Spanien, før de sejrede 1-0 mod Portugal. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-0 nederlag mod Frankrig. Marokko var i stand til at vinde 7 af deres seneste 10 kampe, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 1 nederlag i denne serie.

Marokko er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 7 mål, mens Marokko præsterede 5 “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.7 mål pr. kamp.

Facts og finurligheder for Kroatien v Marokko.

     
     

Mangler du en bookmaker til Kroatien vs Marokko? Få et risikofri bet her.

Kroatien mod Marokko – indbyrdes historik

Kroatien går til kampen mod Marokko med en 0-1-0 statistik for deres seneste 1 møde. Det giver en sejrs-rate på 0%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Topscorer

Andrej Kramaric har været den bedste målskytte i FIFA VM for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. Kroatien satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Marokko kigger til gengæld mod Youssef En-Nesyri i håb om, at han kan udvide totalen på 2 mål i hans seneste kampe i FIFA VM.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Kroatien høstede tre point i 7 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 1 nederlag i denne serie. Marokko sikrede sig 7 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 1 nederlag.

Antal mål: Over – Under

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Kroatiens seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i 3 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.5 mål i disse kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

Kroatien scorede kampens første mål i 4 af deres seneste 10 opgør. Marokko scorede åbningsmålet i 7 af deres seneste 10 kampe.

Marokko er fremragende til at lukke af med ikke færre end 8 clean sheets i deres seneste 10 kampe. Hjemmeholdet fra Kroatien har i deres seneste 10 kampe præsteret at holde rent bur 4 gange.