Kroatien mod Tyrkiet – Optakt, Spilfiduser, Odds

Kroatien vandt 0-2 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende torsdag.

Kroatien ligger nummer 6 på verdensranglisten hos FIFA, mens Tyrkiet befinder sig på en placering som nummer 42 i verden.

Kroatien er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod Spanien, før de bankede Letland med 5-0. Senest blev Armenien nedlagt i en 0-1 sejr.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Tyrkiet i øjeblikket. Mod Wales satte de sig igennem i en 2-0 sejr, før de spillede 1-1 mod Armenien. I sidste runde gik de dog ned med 4-2 mod Japan.

Form Kroatien mod Tyrkiet

Kroatien formåede at vinde fire af deres seneste seks landskampe, hvor de også spillede en uafgjort og tabte en. De scorede 17 mål og lukkede ti mål ind.

Tyrkiet vandt af deres seneste seks mulige landskampe, mens de spillede uafgjort en gange og led to nederlag. De scorede ti mål, mens de samtidig indkasserede ti mål.

Kroatien scorede mindst én gang i deres foregående 7 kampe på stribe.

Tyrkiet scorede mindst én gang i deres foregående 4 kampe på stribe.

Vores tip

  • Kroatien scorede i 30 af deres seneste 32 hjemmekampe
  • Kroatien har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste kampe
  • Kroatien har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe Kroatien har spillet, har begge hold scoret
  • Kroatien scorede i 9 af deres seneste 10 kampe
  • Tyrkiet scorede i 23 af deres seneste 24 kampe
  • 12 af Tyrkiet’s seneste 13 udekampe havde over 2.5 mål
  • Tyrkiet scorede i deres seneste 13 udekampe
  • I 8 af de seneste 10 kampe Tyrkiet har spillet, har begge hold scoret
  • I 8 af de seneste 10 udekampe Tyrkiet har spillet, har begge hold scoret

Kroatien vs Tyrkiet – Seneste nyt

Kroatien skulle bare have én spiller siddende, når de møder Tyrkiet på Opus Arena.

Kroatien må stille op uden Mateo Kovacic den kommende torsdag mod Tyrkiet, da han døjer med en skade.

Tyrkiet ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Kroatien på Opus Arena.

Caglar Soyuncu rejser ikke med Tyrkiet til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Kroatien mod Tyrkiet – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Kroatien med de tre point i en 0-2 kamp, der blev spillet på Opus Arena den 28 marts 2023. Kroatien går til kampen mod Tyrkiet med en 3-4-2 statistik for deres seneste ni møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 33%.

I de seneste ni indbyrdes opgør mellem Kroatien og Tyrkiet fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Spilfiduser for kampen

Andrej Kramaric har været den bedste målskytte i EM for hjemmeholdet med tre mål på det seneste. Kroatien satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Tyrkiet kigger til gengæld mod Irfan Kahveci i håb om, at han kan udvide totalen på to mål i hans seneste kampe i EM.

Kroatien var i stand til at vinde fire af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort fem gange. De led også en nederlag i denne serie. Tyrkiet sejrede i seks af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort nul gange og led fire nederlag. Kroatien har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Opus Arena, da de kun noterede sig en sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste ni kampe mellem disse to hold. Kroatien præsterede et gennemsnit på 1.54 mål, mens Tyrkiet snittede 1.21 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Kroatiens sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Tyrkiet spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.