Kroatien skal bruge point

Kroatien og Portugal spiller sidste kamp i gruppe 3 i A-puljen, når de tirsdag aften kl. 20.45 brager sammen på Stadion Poljud i Split, og det er med hjemmeholdet med klart mest på spil.

Portugal vandt Nations League i den første udgave af turneringen, men kommer ikke til at gentage bedriften. Det sørgede Frankrig for med en sejr i Lissabon i weekenden. Portugal bliver nummer to i gruppespillet, det kan intet resultat tirsdag aften ændre på.

Kroatien har meget mere på spil, da de kæmper for at undgå nedrykning, og de skal mindst præstere samme resultat som Sverige for at slippe for sidstepladsen. Tror man på kroatisk sejr, skal man kaste sig over de odds 3.60, der kan høstes på 1-tallet, mens portugisisk favoritsejr betaler odds omkring 2.05 igen.

Portugal vandt den omvendte kamp 4-1 og det vælter fortsat ind med mål, når Kroatien spiller. Scenariet “begge hold scorer”, havde givet gevinst i deres seneste 10 kampe i træk, utroligt nok. Og utroligt at man så stadig får odds 1.80. Det skal prøves af. De har klart mest at spille for, men defensiven er tydeligvis hullet som en si.

Flere interessante tips