Kroatien vs Wales – Spilfiduser, Optakt og Odds

Kroatien sparker gang i deres EM med at møde Wales på lørdag på Stadion Poljud. En duel der markerer begyndelsen på kvalifikationen til den kommende slutrunde.

Armenien, Kroatien, Letland, Tyrkiet, Wales er de 5 hold i gruppe D, der konkurrerer mod hinanden om at sikre en plads ved EM. Før kampen sparkes i gang EM ligger Kroatien nummer 7 på verdensranglisten hos FIFA. Wales befinder sig til gengæld på en placering som nummer 28.

Kroatien går ind til deres første kamp i EM gruppespillet med store forventninger om en sejr over Wales. Kroatien vil forsøge at slippe igennem gruppespillet så ubesværet som muligt, hvorfor pointtab her ikke er på agendaen.

Form Kroatien mod Wales

Kroatien har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Brazil sluttede 0-0, hvorpå et 3-0 nederlag mod Argentina fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Morocco blev nedlagt med 2-1. Kroatien vandt fire af deres seneste seks landskampe, hvori de også spillede uafgjort to gange og led nul nederlag. De scorede 14 mål og lukkede syv.

Wales har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod USA, hvorefter de mod Iran tabte 0-2. Endnu en skuffelse fulgte senest mod England, der vandt 0-3. Wales vandt ingen af deres foregående seks landskampe, som i stedet kastede to og tre nederlag af sig. De lukkede ti mål ind og scorede selv otte.

Wales lukkede mål ind i deres seneste 8 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Kroatien v Wales.

  • Kroatien scorede i 27 af deres seneste 29 hjemmekampe
  • Kroatien har ikke tabt 21 af 23 af deres seneste kampe
  • Kroatien har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste hjemmekampe
  • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe Kroatien har spillet, har begge hold scoret
  • Kroatien har i tabte 4 af de seneste 5 hjemme kampe involveret i opgør hvor begge hold scorede
  • 12 af Wales’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Wales i 13 af de seneste 14 kampe
  • I 6 af de seneste 7 udekampe Wales har spillet, har begge hold scoret
  • Wales har ikke vundet 10 af 11 af deres seneste kampe
  • Wales har i tabte 3 af de seneste 4 kampe ikke scorede et mål

Kroatien vs Wales – Seneste nyt

Kroatien kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Wales.

Andrej Kramaric, Borna Sosa og Marcelo Brozovic er blandt de tre spillere, som mangler for Kroatien på lørdag.

Wales ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på lørdag møder Kroatien. Blandt de fraværende spillere i Wales-truppen, er Connor Roberts i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Neco Williams og Aaron Ramsey bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Wales, når de drager til Stadion Poljud.

Kroatien mod Wales – indbyrdes historik

Kroatien går til kampen mod Wales med en 4-2-0 statistik for deres seneste seks møder. Det giver en sejrs-rate på 67%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i tre af de seneste seks kampe mellem Kroatien og Wales.

Spilfiduser for kampen

Hold godt øje med Ivan Perisic, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten tre gange på det seneste for Kroatien. For gæsterne præsterede Aaron Ramsey tre mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Kroatien var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også en nederlag i denne serie. Wales sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led fire nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede Wales to sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste seks kampe mellem disse to hold. Kroatien præsterede et gennemsnit på 1.66 mål, mens Wales snittede 0.51 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Kroatiens sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.8 mål i disse kampe.