Las Palmas mod Barcelona – Optakt, Spilfiduser, Odds

Las Palmas agerer værter for Barcelona når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i La Liga den kommende torsdag på Estadio de Gran Canaria.

På en tredjeplads i tabellen har Barcelona opnået 38 point på de første 18 afviklede runder. Las Palmas samlede 25 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 9 i La Liga stillingen af sig.

Las Palmas kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv otte mål. Det er 0.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Barcelona er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens Barcelona præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

Las Palmas har vundet syv sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden syv kampe i denne sæson i La Liga.

Barcelona har indtil videre præsteret 11 sejre og fem uafgjorte samt to nederlag i La Liga. Barcelona er på en stærk stime af 8 udekampe i streg uden nederlag.

Vores tip

  • 35 af Las Palmas’s seneste 37 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 17 Las Palmas hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Las Palmas har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • Las Palmas har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • 5 af Las Palmas’s seneste 6 kampe havde under 2.5 mål
  • Barcelona scorede i 36 af deres seneste 38 kampe
  • I 7 af de seneste 8 kampe Barcelona har spillet, har begge hold scoret
  • Barcelona scorede i 16 af deres seneste 18 udekampe
  • Barcelona har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste udekampe
  • I de seneste 3 udekampe i træk Barcelona har spillet, har begge hold scoret

Form Las Palmas mod Barcelona

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Las Palmas i øjeblikket. Mod Deportivo Alaves satte de sig igennem i en 0-1 sejr, før de spillede 1-1 mod Cadiz. I sidste runde gik de dog ned med 1-0 mod Athletic Bilbao. Las Palmas vandt fire af deres seneste seks ligakampe på Estadio de Gran Canaria, men spillede uafgjort en gang og led en nederlag. De lukkede fire ind og scorede selv otte.

Barcelona har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 3-2 mod Royal Antwerp, hvorefter de opnåede 1-1 mod Valencia. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 3-2 i opgøret mod Almeria. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Barcelona to sejre, mens de spillede fire uafgjort. De led nul nederlag, mens de indkasserede syv og scorede ni mål.

Las Palmas har opnået syv point fra deres seneste otte kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i La Liga. De vandt to kampe med en score på fire mål for og syv imod. Barcelona vandt fire sejre i deres foregående otte kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i La Liga. De scorede 12 mål og lukkede syv ind. Dette indbragte dem 14 point.

Las Palmas vs Barcelona – Seneste nyt

Las Palmas kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende torsdag skal i kamp mod Barcelona.

Alberto Moleiro, Fabio Gonzalez, Jonathan Viera og Daley Sinkgraven er blandt de fire spillere, som mangler for Las Palmas den kommende torsdag.

I værste fald må Barcelona finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i La Liga.

Det er navne som Pedri, Inigo Martinez, Marcos Alonso, Gavi og Marc-Andre ter Stegen, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio de Gran Canaria.

Las Palmas mod Barcelona – indbyrdes historik

Barcelona har trukket sig sejrrigt ud af 5 af de seneste 6 indbyrdes opgør mod Las Palmas. Hverken Las Palmas eller Barcelona formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i La Liga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Udeholdet Barcelona rejser til kampen mod Las Palmas med en rigtig skarp 7-3-0 historik for deres seneste indbyrdes møder.

Barcelona scorede i deres seneste 7 opgør mod Las Palmas i La Liga. I seks af de tidligere ti kampe mellem Las Palmas og Barcelona scorede begge hold.

Las Palmas mod Barcelona Spiltips

Med bare ét mål i La Liga på det seneste er Cristian Herrera ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Barcelona sætter deres lid til, at Robert Lewandowski kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i La Liga.

Las Palmas var i stand til at vinde fire af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort fire gange. De led også to nederlag i denne serie. Barcelona sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort fire gange og led tre nederlag. I deres seneste 10 hjemmekampe på Estadio de Gran Canaria, præsterede Las Palmas at score kampens første kasse seks gange. Gæsterne præsterede noget lignende i fem af deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Las Palmas presterte 0.6 mål i gjennomsnitt, mens Barcelona presterte 2.3 mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Las Palmass sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i seks af de seneste ti kampe, som Barcelona spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.6 mål undervejs i processen.