Las Palmas mod Valencia – Optakt, Spilfiduser, Odds

Las Palmas tager på hjemmebanen Estadio de Gran Canaria imod Valencia, der kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i La Liga.

Las Palmas kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv otte mål. Det er 0.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Valencia er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ni mål, mens Valencia præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.9 mål pr. kamp.

Las Palmas har vundet ni sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden ni kampe i denne sæson i La Liga.

Valencia har indtil videre præsteret ti sejre og fem uafgjorte samt otte nederlag i La Liga.

Vores tip

  • I de seneste 25 Las Palmas kampe i La Liga, har summen af mål været under 3.5
  • 39 af Las Palmas’s seneste 41 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 19 Las Palmas hjemmekampe , har summen af mål været under 3.5
  • 22 af Las Palmas’s seneste 24 hjemmekampe i La Liga havde under 3.5 mål
  • 7 af Las Palmas’s seneste 9 kampe i La Liga havde under 2.5 mål
  • Der er scoret imod Valencia i 29 af de seneste 31 udekampe i La Liga
  • Valencia scorede i 15 af deres seneste 17 kampe
  • Valencia vandt deres seneste 4 kampe i La Liga
  • Valencia scorede i 11 af deres seneste 13 kampe i La Liga
  • Valencia scorede i 9 af deres seneste 10 udekampe

Form Las Palmas mod Valencia

De seneste tre kampe har for Las Palmas givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Rayo Vallecano med 0-2, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 1-2 mod Real Madrid. Deres seneste opgør, mod Granada, indbragte et point i en1-1 kamp. Las Palmas præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede ti og indkasserede seks mål.

Valencia har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Athletic Bilbao med 1-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-0 mod Atletico Madrid. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-1 over Almeria. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Valencia to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede syv mål.

Las Palmas har opnået syv point fra deres seneste ti kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i La Liga. De vandt to kampe med en score på seks mål for og 11 imod. Valencia vandt tre sejre i deres foregående 11 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i La Liga. De scorede ti mål og lukkede 17 ind. Dette indbragte dem 11 point.

Las Palmas vs Valencia – Seneste nyt

Las Palmas kan have op til fire fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Valencia. Javier Munoz og Julian Araujo er ikke til rådighed for Las Palmas-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Benito og Daley Sinkgraven er blandt de to spillere, som mangler for Las Palmas den kommende lørdag.

I værste fald må Valencia finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i La Liga. Blandt de fraværende spillere i Valencia-truppen, er Mouctar Diakhaby i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Diego Lopez, Thierry Correia, Sergi Canos, Andre Almeida og Dimitri Foulquier, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio de Gran Canaria.

Las Palmas mod Valencia – indbyrdes historik

Las Palmas sikrede sig alle tre point i 3 af deres seneste 4 hjemmekampe mod Valencia. Las Palmas tabte deres seneste indbyrdes møde i La Liga med Valencia, da Valencia noterede en sejr på 1-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Las Palmas sikrede alle tre point via en sejr på 2-1. Valencia synes at have et godt øje til Las Palmas, som de har slået fem gange i deres seneste ti kampe.

Valencia scorede i deres seneste 15 opgør mod Las Palmas i La Liga. Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem Las Palmas og Valencia.

Las Palmas mod Valencia Spiltips

Javier Munoz har været den bedste målskytte i La Liga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Las Palmas satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Valencia kigger til gengæld mod Hugo Duro i håb om, at han kan udvide totalen på tre mål i hans seneste kampe i La Liga.

Las Palmas vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Valencia vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Las Palmas har været gode til at markere sig på hjemmebane eftersom de scorede kampens første mål otte gange i 10 kampe på Estadio de Gran Canaria. Valencia scorede kampens første kasse fem gange i 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Las Palmas har et gennemsnit på 1.2 mål i de opgør, har Valencia et snit på 1.2 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fem gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Las Palmass seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.2 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Valencia spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.