Las Palmas mod Villarreal – Optakt, Spilfiduser, Odds

Villarreal rejser den kommende lørdag til Estadio de Gran Canaria for at møde Las Palmas i en La Liga kamp.

Las Palmas er placeret som nummer 10 i tabellen i La Liga, da de indtil videre har opnået 25 point til samlingen. Villarreal har opnået 19 point, hvilket placerer dem som nummer 13 efter 19 runder.

Det er ikke sådan, at Las Palmas ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ti mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til en mål pr. kamp. De lukkede samtidig ni mål imod, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Villarreal har stået for 1.6 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på lørdag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 23 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 2.3 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur nul gange.

Las Palmas har vundet syv sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden otte kampe i denne sæson i La Liga.

Villarreal har indtil videre præsteret fem sejre og fire uafgjorte samt ti nederlag i La Liga. Villarreal indkasserede mindst én kasse i deres seneste 11 kampe.

Vores tip

  • 39 af Las Palmas’s seneste 41 kampe i La Liga havde under 3.5 mål
  • 36 af Las Palmas’s seneste 38 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 18 Las Palmas hjemmekampe , har summen af mål været under 3.5
  • 21 af Las Palmas’s seneste 23 hjemmekampe i La Liga havde under 3.5 mål
  • 6 af Las Palmas’s seneste 7 kampe i La Liga havde under 2.5 mål
  • Villarreal scorede i 34 af deres seneste 36 kampe i La Liga
  • I 15 af de seneste 17 kampe Villarreal har spillet i La Liga, har begge hold scoret
  • I 12 af de seneste 14 udekampe Villarreal har spillet i La Liga, har begge hold scoret
  • I 11 af de seneste 13 kampe Villarreal har spillet, har begge hold scoret
  • 13 af Villarreal’s seneste 15 kampe havde over 2.5 mål

Form Las Palmas mod Villarreal

Las Palmas har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-0 af Athletic Bilbao, før Barcelona satte sig igennem med 1-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Tenerife, der satte sig igennem med 2-0. Las Palmas præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede otte og indkasserede seks mål.

Villarreal har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Real Madrid tabte de 4-1, hvorefter de vandt 3-2 over Celta Vigo. De var tilbage i rendestenen med et 3-1 nederlag mod Valencia. Villarreal kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 13 mål og scorede selv syv.

Las Palmas tog 18 point fra deres seneste ti opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i La Liga. Dette har kastet fem sejre af sig efter 11 mål scoret og otte indkasseret. Villarreal scorede 11 mål og indkasserede selv 26 i deres foregående ti opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i La Liga. Dette førte til nul sejre og en point.

Las Palmas vs Villarreal – Seneste nyt

Las Palmas kan have op til tre fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Villarreal. Daley Sinkgraven får en fridag fra Las Palmas-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Fabio Gonzalez og Daley Sinkgraven er alle ude af truppen, som Las Palmas tager imod Villarreal med på Estadio de Gran Canaria.

Villarreal må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i La Liga, da hele to har skavanker af varierende art. Aissa Mandi og Alfonso Pedraza er ikke tilgængelige for Villarreal den kommende lørdag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Det er navne som Alexander Soerloth, Raul Albiol, Juan Foyth, Yeremi Pino, Denis Suarez, Ramon Terrats og Jorge Cuenca, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio de Gran Canaria.

Las Palmas mod Villarreal – indbyrdes historik

Las Palmas vandt 1-2 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på lørdag. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste ti kampe opgør sluttede uafgjort. Las Palmas vandt tre opgør, mens Villarreal sejrede fire gange.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Las Palmas og Villarreal fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Las Palmas mod Villarreal Spiltips

Med bare ét mål i La Liga på det seneste er Cristian Herrera ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Villarreal sætter deres lid til, at Jose Luis Morales kan vise tænder igen efter fem mål i de seneste seks kampe i La Liga.

Las Palmas vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Villarreal vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Las Palmas på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i otte af Villarreals seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Las Palmas præsterede et gennemsnit på 0.9 mål, mens Villarreal landede et snit på 1.5 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fire gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Las Palmass sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af de 10 seneste kampe, som Villarreal spillede på tværs af alle turneringer, og de præsterede et gennemsnit på 1.7mål pr. kamp i denne serie.