Tottenham gør arbejdet færdigt

Pulje J i Europa League gruppespillet er stadig vidt åben, når det gælder hvilke to mandskaber, der skal videre til næste runde. To af de tre, som stadig har alt at spille for, støder sammen hos LASK i østrigske Linz torsdag aften. Der er kick off kl. 18.55 på Linzer Stadion, hvor Tottenham er på besøg. Et væddemål på udesejren giver 1.75 på oddset, mens hjemmesejren til LASK giver 4.15 på oddset.

Kan du huske Ludogorets? Det var dem, FC Midtjylland slog ud i deres første kvalifikationskamp til Champions League gruppespillet. Det er deres skyld, at pulje J er så spændende, fordi de ikke har været fem potter urin værd. Bulgarerne har tabt alt, hvilket altså har stopfordret de andre hold med point.

Derfor ligger Antwerp og Tottenham på ni point, mens LASK har seks, så alt er stadig muligt, men Tottenham bør vise sig klart stærkere. LASK mødte i sidste sæson Manchester United i Champions League og fik en øretæve af rang i den første kamp. De tabte også 3-0 til Spurs i den omvendte kamp.

Vinder Tottenham her, er de sikker på næste runde, og de kommer med rent bur i deres seneste fire kampe. LASK tabte deres seneste hjemmekamp i gruppespillet til Antwerp med 2-0. Spurs holdt som nævnt også nullet i den første kamp, hvorfor oddset på nedenstående spil ser meget velbetalt ud.

Flere interessante tips