Lazio mod AC Milan i Serie A runde 34 – optakt, odds og spilfiduser

Lazio er placeret som nummer 7 i tabellen med 56 point efter 33 kampe. AC Milan ligger på en placering som nummer 1 i stillingen med 71 point ovenpå deres 33 opgør.

Lazio har brug for en sejr på søndag for at lukke afstanden til AC Milan i stillingen i Serie A. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Lazio har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 9 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.9 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 4 gange.

Hvad målscoring angår, er AC Milan ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 4 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 7 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Lazio v AC Milan.

 • Lazio har ikke tabt 29 af 31 af deres seneste hjemmekampe
 • I de seneste 3 kampe i træk Lazio har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Lazio i 8 af de seneste 10 kampe
 • AC Milan scorede i 17 af deres seneste 19 udekampe
 • Der er ikke scoret imod AC Milan i de seneste 7 kampe
 • AC Milan vandt 5 af 7 af deres seneste udekampe
 • Lazio har scoret imod i 18 af de senest 19 kampe mod AC Milan
 • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe Lazio har spillet mod AC Milan har begge hold scoret
 • I 10 ud af 12 seneste Lazio kampe mod AC Milan var antallet af mål under 3.5
 • I 27 ud af 29 seneste Lazio kampe mod AC Milan var antallet af mål over 1.5
 • Lazio har scorede i 11 af de senest 12 hjemmekampe mod AC Milan

Form Lazio mod AC Milan

Lazio fortsætter pointhøsten.

Lazio er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-1 og 4-1 over Sassuolo samt Genoa. Serien blev dog bremset mod Torino i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

AC Milan drømmer om mere.

AC Milan har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod Torino, før de sejrede 2-0 mod Genoa. Desværre blev sejren fulgt op af et 3-0 nederlag mod Inter.

Lazio v AC Milan Indbyrdes historik

AC Milan tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 2-0 tilbage i september 2021 i Serie A. Lazio går ind til opgøret med en historik mod AC Milan, der siger 3-2-5 for deres seneste 10 kampe i Serie A. I 6 af de seneste 10 opgør mellem Lazio og AC Milan var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan Lazio og AC Milan hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 34. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Stadio Olimpico, Rome i vente.

Lazio mod AC Milan – Hold øje med…

Med 25 mål i løbet af denne Serie A sæson, har Ciro Immobile så sandelig vist sit værd. Den kommende opgave skulle være en god mulighed for ham til at føje yderligere mål til totalen, og han virker som god værdi på oddset.