Lazio mod Atalanta i Serie A runde 23 – optakt, odds og spilfiduser

Lazio byder velkommen til Atalanta i Serie A på lørdag på Stadio Olimpico, Rome.

Lazio lægger beslag på placeringen som nummer 8 i Serie A med 35 point for deres første 22 kampe. Differencen til Atalanta er 7 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 4 i tabellen for 21 kampe.

Lazio har brug for en sejr på lørdag for at lukke afstanden til Atalanta i stillingen i Serie A. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Atalanta rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.4 mål pr. kamp, 24 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 12 gange, eller 1.2 gange pr. kamp, hvor de præsterede 4 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Lazio v Atalanta.

 • Lazio har ikke tabt 29 af 31 af deres seneste hjemmekampe
 • Lazio scorede i 8 af deres seneste 9 kampe
 • Lazio har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste hjemmekampe
 • Lazio uafgjort 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
 • Atalanta scorede i 24 af deres seneste 26 kampe
 • I 9 af de seneste 11 udekampe Atalanta har spillet, har begge hold scoret
 • Atalanta vandt 6 af 8 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod Atalanta i 9 af de seneste 11 udekampe
 • I 12 af de seneste 14 kampe Lazio har spillet mod Atalanta har begge hold scoret
 • Lazio har scoret imod i de seneste 11 kampe i træk de har spillet mod Atalanta
 • Lazio har scorede i 19 af de senest 21 kampe mod Atalanta
 • I de seneste 6 Lazio kampe mod Atalanta var summen af mål over 3.5
 • I 9 ud af 11 seneste Lazio kampe mod Atalanta var antallet af mål over 2.5

Form Lazio mod Atalanta

Lazio håber på yderligere point til samlingen.

Lazio har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Inter gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 2-1. De revancherede de med en sejr på 3-0 over Salernitana, inden de senest spillede 0-0 mod Udinese.

Atalanta bøjer sig ikke

Atalanta er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-6 og 2-0 over Udinese samt Venezia. Serien blev dog bremset mod Inter i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0.

Lazio v Atalanta Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Lazio senest mødte Atalanta på Gewiss Stadium. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 2-2. Lazio går ind til opgøret med en historik mod Atalanta, der siger 2-4-4 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 8 gange i de seneste 10 kampe mellem Lazio og Atalanta. Begge hold var på tavlen 9 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan Lazio og Atalanta hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 23. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Stadio Olimpico, Rome i vente.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Ciro Immobile. Han har vist flaget for Lazio med 17 mål for sæsonen og stod desuden for 5 i de seneste seks kampe.

Atalanta har til gengæld forhåbninger om, at Duvan Zapata kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 9 mål i alle turneringer indtil videre, samt 0 i de seneste seks.