Bayern kigger mod Lewandowski til at sparke sig ud af krisen mod Lazio

Champions League genoptager turneringen tirsdag aften i denne uge, hvor der spilles to kampe. Den ene står imellem Lazio og Bayern München, som altså begge har mulighed for at sparke sig i kvartfinalen. Lazio gik videre fra gruppespillet som toer efter Dortmund, mens Bayern suverænt vandt deres gruppe. Tyskerne er derfor favoritter til videre adgang.

false

Lazio bøjer sig ikke.

Lazio vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I deres seneste tre kampe sikrede Lazio sig en 1-0 sejr mod Cagliari, før de led et 3-1 nederlag mod Inter for så senest at præstere en 1-0 sejr mod Sampdoria .

Lazio går ind til kampen på tirsdag med 7 sejre i de seneste 7 kampe på hjemmebane, hvorfor selvtilliden er høj.

Bayern München inde i god stime.

Selvom sidste rundes kamp betød nederlag for Bayern München har formen generelt været yderst tilfredsstillende. Trods alt. Bayern München sikrede sig en 1-0 sejr mod Hertha Berlin, hvorefter de spillede en målrig 3-3 mod Arminia Bielefeld, inden de tabte 2-1 til Eintracht Frankfurt i deres foregående tre kampe.

Håbet før sæsonen hed titler, og dem kan der stadig vente to af for Bayern München, der just har erobret klub-VM i Qatar.

Bayern München har leveret som forventet med 4 sejre i de seneste 6 ude kampe siden januar. Derfor er de selvfølgelig også bookmakernes store favorit til at sikre sejren den kommende tirsdag.

Lazio vs Bayern München h2h

Når Lazio møder Bayern München i Champions League tirsdag aften i Rom er det første gang, de to ældgamle klubber står overfor hinanden.